Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Summer Volley Camp

13 augusti, 2018 @ 12:00 - 16 augusti, 2018 @ 17:00

Summer Volley Camp

Välkommen att vara med på sommarlovslägret HABO SUMMER VOLLEY CAMP i Habo Sporthall 13 – 16 augusti 2018. Lägret är öppet för alla som är födda 2003-2007.

Det kommer tränas volleyboll inomhus anpassat efter olika åldrar och förkunskaper. Syftet med lägret är att erbjuda en rolig sommarlovsaktivitet som är både socialt givande och håller hög sportslig kvalitet.

Vi börjar lägret med incheckning och gemensam lunch för alla deltagare och ledare måndag 13 augusti. Efter detta kör vi ett längre träningspass under eftermiddagen. Under tisdag-torsdag genomförs två träningspass per dag med en gemensam lunch mitt på dagen. Alla träningspass genomförs inne i Habo Sporthall och lunch äter vi i Blå salen på Hagabodaskolan. Vi avslutar på torsdag eftermiddag vid 16.00.

I lägeravgiften ingår alla träningspass, lunch varje dag och en snygg deltagartröja.

Habospelare bor hemma och äter frukost + middag hemma. Detta kan även spelare inom pendlingsavstånd göra om man så önskar. Gästande spelare har möjlighet att bo hemma hos någon Habospelare och äter då också frukost + middag där.

På kvällarna finns möjlighet att lira beachvolley på Habo Energi Beach Arena. Här blir det spontanspel för de som vill och orkar.

Läs mer här (inkl. länk till anmälan): http://www.habowolley.se/nyheter/summervolleycamp/

Detaljer

Börjar:
13 augusti, 2018 @ 12:00
Slutar:
16 augusti, 2018 @ 17:00
Event Categories:
,
Webbplats:
http://www.habowolley.se/nyheter/summervolleycamp/

Arrangör

Habo Wolley