Fyrmannafestivalen

Fyrmannafestivalen 8-9 januari 2022

Vi hälsar alla fyrmannaspelare välkomna till sjätte upplagen av Fyrmannafestivalen som går av stapeln 8-9 januari 2022. Vi har plats för 80 lag på turneringen. Det är först till kvarn som gäller för anmälan.

21/12 2021: Vi måste tyvärr meddela att Fyrmannafestivalen 2022 är inställd pga nya restriktioner med anledning av Covid-19.

Åtgärder och rutiner med anledning av Covid-19

Vi vill redan nu informera om att vi kommer att kontrollera att alla ledare och funktionärer som är över 18 år kan uppvisa ett giltigt Covidbevis + legitimation. Kan man inte visa upp detta så kan man alltså inte vara med på turneringen. Vi har även beslutat om ytterligare åtgärder för att kunna genomföra turneringen på ett så smittsäkert sätt som möjligt, läs mer på länken (klicka här).

Anmälan klubblag
Anmälan inklusive bokning av mat och logi görs här senast söndag 12 december (klicka här).

FULLBOKAT – NU KAN LAG ENDAST ANMÄLA SIG TILL RESERVLISTA. DET ÄR FORTFARANDE MÖJLIGT ATT ANMÄLA SIG TILL RESERVLISTAN.

Lagavgifter och deltagaravgifter faktureras i förväg och föreningarna kommer att få en samlad faktura på alla kostnader. Om turneringen skulle bli inställd pga Coronapandemin eller av annat skäl så återbetalas alla kostnader.

Anmälan Habospelare
Anmälan för Habospelare som vill vara med görs senast söndag 12 december (klicka här).

Vi räknar även med att alla föräldrar som har deltagande barn på Fyrmannafestivalen är med och hjälper till under helgen. Klubbens äldre ungdomar är också med som funktionärer under hela helgen.

Infoutskick gästande lag 2022

Klasser 2022
Level 4 Öppen – födda 08 och senare
Level 5 Öppen– födda 08 och senare
Level 6 Öppen – födda 07 och senare
Level 7 Öppen – födda 06 och senare (näthöjd 218 cm)

Level 4-5 spelas med lätt boll, 6-7 med seniorboll.

Turneringsform
Samtliga matcher spelas på tid, standard är cirka 2×12 minuter med en minut för sidbyte mellan seten. Varje setvinst ger 1 poäng, vid oavgjort set spelas ej någon avgörande boll. Första dagen spelas gruppspel, inför dag två skapas nya grupper baserade på resultatet dag ett.

Spelschema
Spelschema kommer publiceras här på turneringssidan.

Dispens
Generell dispens för de födda 2007 i level 6 och 2006 i level 7 gäller. För övrig dispens fråga tävlingsledningen på info@habowolley.se

Bollar
Arrangören tillhandahåller med matchbollar samt uppvärmningsbollar. När spelet är igång ska uppvärmningsbollar ligga i bollvagnarna.

Hallar 
Spel sker i totalt fyra hallar, varav tre i Habo Sporthall A-, B- och C-hallen samt i Alléhallen.

Priser
Till samtliga lag i level 4 samt de tre främsta lagen i level 5-7.

Funktionering
Lagen ansvarar för dömning enligt spelschema. Domare ska bistås av en vuxen. Laguppställning inlämnas innan matchstart och ingen spelare får representera mer än ett lag. Lagen skall ha likafärgade, numrerade tröjor.

Vi kör utan protokoll, lappar för att fylla i setsiffror kommer finns i sekretariatet att hämta före matchstart.

Övernattning
Övernattning sker på Hagabodaskolan och Hagenskolan i anslutning till Habo Sporthall.  Medtag något att sova på samt sovsäck/sängkläder. Boenden ligger ca 50-150m från sporthall och matsal. För kostnader, se deltagarpaketen.

Mat 
Alla måltider äts i Blå salen. Matsalen ligger 100m från sporthallen. Allergier och specialkost anmäls i samband med anmälan. För kostnader, se deltagarpaketen.

Deltagarpaket
Guldpaket 675 kr – 2xlogi, 2xfrukost, 2xlunch, 1xmiddag, 1xgrundpaket
Silverpaket 525 kr – 1xlogi, 1xfrukost, 2x lunch, 1xmiddag, 1xgrundpaket
Bronspaket 375 kr – 2xlunch, 1x middag, 1xgrundpaket
Grundpaket 200 kr – Turneringströja, entré till Elitseriematch

Minst Grundpaket är obligatoriskt för alla deltagare på Fyrmannafestivalen.

Vissa lag kan komma att spela match så sent som klockan 18.00 dag ett, varför middag även ingår i bronspaketet för de som inte sover över. Under lördagskvällen spelar Habo Wolley hemmamatch mot Falkenberg i elitserien. 

Kiosk
Det kommer att finnas en kiosk i hallen där dricka, godis, frukt och lättare mat som korv och toast kommer finnas till försäljning. Kiosken tar kontanter och Swish.

Fotografering
Samtliga lag kommer ha möjlighet att bli fotograferade kostnadsfritt på drop in-tider i B-hallen. Dessa foton läggs sedan upp på vår Facebooksida fria att använda.

Elitseriematch
På lördag kväll spelar Habo Wolley mot Falkenberg VBK i Elitserien. Matchstart är 19:00 och spelare och ledare har fri entré (ingår i grundpaketet för alla som deltar på Fyrmannafestivalen). Ta på din röda turneringströja och du går in gratis! 

Lagavgift
Lagavgiften är 600 kr/lag.

Media
Fotografer kommer finnas i hallen och lägga upp bilder på Habo Wolleys facebooksida. Även Habo Wolleys instagramkonto och snapchatkonto kommer fyllas med bilder.

Använd gärna #fyrmannafestivalen när ni publicerar bilder från turneringen, så blir det ett bra flöde. Alla bilder vi lägger upp är fria att använda i pressutskick, till hemsidematerial etc.

Genom anmälan till turneringen godkänner man att bilder publiceras i ovanstående kanaler. Vill man ej att bilder ska publiceras på någon meddela till info@habowolley.se

Frågor?

Kontakta info@habowolley.se