Fyrmannafestivalen

Anmälan är nu öppen för Fyrmannafestivalen 5-6 januari 2019 i Habo

12484754_10153762559993563_4936911454344593664_oVi hälsar alla fyrmannaspelare välkomna till fjärde upplagen av Fyrmannafestivalen som går av stapeln under trettonhelgen 5-6 januari 2019. Vi inleder tävlingsåret 2019 med en härlig turnering, vi har plats för 60 lag och det är först till kvarn som gäller.

Fyrmannafestivalen närmar sig och kommer att bli en perfekt inledning på det nya volleybollåret. Anmälan har nu öppnat, och nedan finns all information.

Klicka här för att komma till turneringssidan (läggs upp hösten 2018) Turneringssidan uppdateras kontinuerligt under cupen med resultat och spelschema för dag 2.

Klasser
Level 4 Öppen – födda 05 och senare
Level 5 Öppen– födda 05 och senare
Level 6 Öppen – födda 04 och senare
Level 7 Öppen – födda 03 och senare (näthöjd 218 cm)

Level 4 och 5 spelas med lätt boll, 6 och 7 med seniorboll.
Vi förbehåller oss rätten att slå ihop klasser i de fall det är för få anmälda lag.

Vi har kapacitet för att ta emot 60 lag, först till kvar gäller!

Turneringsform
Samtliga matcher spelas på tid, standard är 2×12 minuter med en minut för sidbyte mellan seten. Varje setvinst ger 1 poäng, vid oavgjort set spelas avgörande boll. Första dagen spelas gruppspel, inför dag två skapas nya grupper baserade på resultatet dag ett.

Spelschema
Spelschema kommer publiceras strax före jul på denna sida. Vi kommer inte ha några fysiska spelscheman förutom de vi själva fyller i, utan allt kommer finnas på skärmar i hallen och boendet samt kunna nås via QR-koder som sitter uppsatta.

Vissa kommer spela match så sent som klockan 19.00, varför middag även ingår i bronspaketet för de som inte sover över. Under lördagskvällen spelar dessutom Habo Wolley hemmamatch mot Örkelljunga i elitserien, en match dit alla deltagare har fritt inträde.

Dispens
Generell dispens för de födda 2004 i level 6 och 2003-2004 i level 7 gäller. För övrig dispens fråga tävlingsledningen på fyrmannafestivalen@habowolley.se

Bollar
Arrangören tillhandahåller med matchbollar samt uppvärmningsbollar. När spelet är igång ska uppvärmningsbollar ligga i bollvagnarna.

Hallar 
Spel sker i tre hallar i Habo Sporthall. A-, B- och C-hallen.

Priser
Till samtliga lag i level fyra samt de tre främsta lagen i level 5-7. Det kommer även delas ut ett fair play-pris.

Funktionering
Lagen ansvarar för dömning enligt spelschema. Domare ska bistås av en vuxen. Laguppställning inlämnas innan matchstart och ingen spelare får representera mer än ett lag. Lagen skall ha likafärgade, numrerade tröjor.

Vi kör utan protokoll, lappar för att fylla i setsiffror kommer finns i sekretariatet att hämta före matchstart.

Övernattning
Övernattning sker på Hagabodaskolan.  Medtag något att sova på samt sovsäck/sängkläder. Boenden ligger ca 50m från sporthall och matsal. För kostnader, se deltagarpaketen.

Mat 
Alla måltider äts i Blå salen. Matsalen ligger ca 50m från sporthallen. Allergier och specialkost anmäls i samband med anmälan. För kostnader, se deltagarpaketen.

Det går också att beställa till ett kvällsmål för de som kommer kvällen innan, kvällsmålet kostar 50kr och innehåller stor baugette, yoghurt, frukt, juice och kaffe/te.


Deltagarpaket
Guldpaket 530kr – 2xlogi, 2xfrukost, 2xlunch, 1xmiddag, 1xgrundpaket
Silverpaket 450kr – 1xlogi, 1xfrukost, 2x lunch, 1xmiddag, 1xgrundpaket
Bronspaket 350kr – 2xlunch, 1x middag, 1xgrundpaket
Grundpaket 150kr – Turneringströja, entré Habo Wolley – Örkelljunga

Anmälan efter 4/12 innebär 50kr extra i kostnad per deltagarpaket.

Kiosk
Det kommer att finnas en kiosk i hallen där dricka, godis, frukt och lättare mat som korv och toast kommer finnas till försäljning. Kiosken tar kontanter och Swish

Fotografering
Samtliga lag kommer ha möjlighet att bli fotograferade kostnadsfritt på drop in-tider i B-hallen. Dessa foton läggs sedan högupplösta i en dropboxmapp som delas till ansvarig ledare för respektive lag. Foton ingår i lagavgiften.

Lagavgift
Lagavgiften är 400kr/lag.

Media
Fotografer kommer finnas i hallen och lägga upp bilder på Habo Wolleys facebooksida. Även Habo Wolleys instagramkonto och snapchatkonto kommer fyllas med bilder.

Använd gärna #fyrmannafestivalen när ni publicerar bilder från turneringen, så blir det ett bra flöde. Alla bilder vi lägger upp är fria att använda i pressutskick, till hemsidematerial etc.

Genom anmälan till turneringen godkänner man att bilder publiceras i ovanstående kanaler. Vill man ej att bilder ska publiceras på någon meddela till fyrmannafestivalen@habowolley.se

Anmälan
Anmälan för lag utifrån görs genom att fylla i formuläret på följande länk:
https://goo.gl/forms/q6qMHHTaN8I2P5Us2
Ett formulär per lag fylls i.

Habospelare anmäler sig individuellt på denna länk, tränarna gör sedan lagen:
https://goo.gl/forms/UiQ18VPy34lTImFq1

Avhopp
Vid avhopp fram till 3/12 återbetalas alla betalda avgifter.
Vid Avhopp 4/12-12/12 återfås ej lagavgiften.
Vid Avhopp från 13/12 faktureras samtliga kostnader för lagavgifter samt beställda deltagarpaket.

Frågor?
Kontakta arvidhaag@gmail.com