Fyrmannafestivalen

Välkommen till Fyrmannafestivalen 4-5 januari 2020 i Habo

 

12484754_10153762559993563_4936911454344593664_o

 

Vi hälsar alla fyrmannaspelare välkomna till fjärde upplagen av Fyrmannafestivalen som går av stapeln 4-5 januari 2020. Vi inleder tävlingsåret 2020 med en härlig turnering, vi har plats för 80 lag och det är först till kvarn som gäller.

OBS! Fyrmannafestivalen 2020 är full med 80 anmälda lag OBS!

 

Spelschema 2020 
Länkar uppdateras kontinuerligt under cupen med resultat och spelschema. Alla levels spelar matcher på tid, 2 set a 12 minuter med en liten paus mellan. Musik i högtalaren betyder att setet är slut, bollen som pågår spelas färdigt. Ett set kan sluta oavgjort, så ingen avgörande boll behöver spelas.

Level 4
Här har vi tolv deltagande lag. Alla lag får möta varandra en gång utspritt på de två dagarna, spelschemat är färdigt från början. Resultaten lämnas in (om man vill), vi skriver ner dem men använder dem inte till något. Vi kör utan domare, lagens coachar får alltså hjälpas åt att hålla ordning på poängen, om ingen annan frivillig dyker upp.

Level 5 
Liknande level sex, men med tre sexlagsgrupper och en femlagsgrupp. Resultaten i gruppspelet ger fyra nya grupper till söndagen, A-, B-, C- och D-slutspel. D-slutspelsgruppen är fem lag, övriga sex. Placering ett till tre i A-slutspelsgruppen får medalj.

Level 6
På lördagen spelas gruppspel, fyra sexlagsgrupper. Utifrån dessa grupper skapas nya slutspelsgrupper till söndagen. Det blir alltså en A-slutspelsgrupp, en B-slutspelsgrupp osv. Fem matcher per dag för alla lag. Placering ett till tre i A-slutspelsgruppen får medalj.

Level 7
I level 7 kör vi fyra femlagsgrupper först. Detta tar hela lördagen. Dag två blir det fyra nya femlagsgrupper i slutspelet.

Infoutskick gästande lag 2020

Klasser 2020
Level 4 Öppen – födda 06 och senare
Level 5 Öppen– födda 06 och senare
Level 6 Öppen – födda 05 och senare
Level 7 Öppen – födda 04 och senare (näthöjd 218 cm)

 

Level 4 och 5 spelas med lätt boll, 6 och 7 med seniorboll.
Vi förbehåller oss rätten att slå ihop klasser i de fall det är för få anmälda lag.

 

Vi har utökat kapaciteten genom att även spela i Alléhallen, för att kunna ta emot 75 lag, först till kvarn gäller!

 

Turneringsform
Samtliga matcher spelas på tid, standard är cirka 2×12 minuter med en minut för sidbyte mellan seten. Varje setvinst ger 1 poäng, vid oavgjort set spelas ej någon avgörande boll. Första dagen spelas gruppspel, inför dag två skapas nya grupper baserade på resultatet dag ett.

 

Spelschema
Spelschema kommer publiceras på här turneringssidan (se ovan).

 

Vissa kommer spela match så sent som klockan 18.00, varför middag även ingår i bronspaketet för de som inte sover över. Under lördagskvällen spelar dessutom Habo Wolley hemmamatch mot Säter i elitserien, en match dit alla deltagare har fritt inträde.

 

Dispens
Generell dispens för de födda 2005 i level 6 och 2004-2005 i level 7 gäller. För övrig dispens fråga tävlingsledningen på fyrmannafestivalen@habowolley.se

 

Bollar
Arrangören tillhandahåller med matchbollar samt uppvärmningsbollar. När spelet är igång ska uppvärmningsbollar ligga i bollvagnarna.

 

Hallar 
Spel sker i tre hallar i Habo Sporthall. A-, B- och C-hallen samt i Alléhallen.

 

Priser
Till samtliga lag i level fyra samt de tre främsta lagen i level 5-7. Det kommer även delas ut ett fair play-pris.

 

Funktionering
Lagen ansvarar för dömning enligt spelschema. Domare ska bistås av en vuxen. Laguppställning inlämnas innan matchstart och ingen spelare får representera mer än ett lag. Lagen skall ha likafärgade, numrerade tröjor.

 

Vi kör utan protokoll, lappar för att fylla i setsiffror kommer finns i sekretariatet att hämta före matchstart.

 

Övernattning
Övernattning sker på Hagabodaskolan.  Medtag något att sova på samt sovsäck/sängkläder. Boenden ligger ca 50m från sporthall och matsal. För kostnader, se deltagarpaketen.

 

Mat 
Alla måltider äts i Blå salen. Matsalen ligger ca 50m från sporthallen. Allergier och specialkost anmäls i samband med anmälan. För kostnader, se deltagarpaketen.

Deltagarpaket
Guldpaket 530kr – 2xlogi, 2xfrukost, 2xlunch, 1xmiddag, 1xgrundpaket
Silverpaket 450kr – 1xlogi, 1xfrukost, 2x lunch, 1xmiddag, 1xgrundpaket
Bronspaket 350kr – 2xlunch, 1x middag, 1xgrundpaket
Grundpaket 150kr – Turneringströja, entré Habo Wolley – Säter

 

 

 

Anmälan efter 2/12 innebär 50kr extra i kostnad per deltagarpaket.

 

Kiosk
Det kommer att finnas en kiosk i hallen där dricka, godis, frukt och lättare mat som korv och toast kommer finnas till försäljning. Kiosken tar kontanter och Swish

 

Fotografering
Samtliga lag kommer ha möjlighet att bli fotograferade kostnadsfritt på drop in-tider i B-hallen. Dessa foton läggs sedan upp på vår Facebooksida fria att använda

Elitseriematch
På lördagskvällen spelar Habo Wolley mot elitserienykomlingarna Säter. Matchstart är 19:00 och alla spelare och ledar har självklart fri entré. 

 

Lagavgift
Lagavgiften är 550 kr/lag.

 

Media
Fotografer kommer finnas i hallen och lägga upp bilder på Habo Wolleys facebooksida. Även Habo Wolleys instagramkonto och snapchatkonto kommer fyllas med bilder.

 

Använd gärna #fyrmannafestivalen när ni publicerar bilder från turneringen, så blir det ett bra flöde. Alla bilder vi lägger upp är fria att använda i pressutskick, till hemsidematerial etc.

 

Genom anmälan till turneringen godkänner man att bilder publiceras i ovanstående kanaler. Vill man ej att bilder ska publiceras på någon meddela till fyrmannafestivalen@habowolley.se

 

Anmälan klubblag
Anmälan för klubblag görs genom att fylla i formuläret på denna länk (ett formulär per lag)!
Anmälan går ut 9/12 men anmälan efter 2/12 medför en extra kostnad med 50kr per deltagarpaket.

OBS! Fyrmannafestivalen 2020 är nu full med 80 anmälda lag. OBS!

 

Anmälan Habospelare
Habospelare anmäler sig senast 2 december 2019 individuellt på denna länk, tränarna gör sedan lagen

 

Avhopp
Vid avhopp fram till 1/12 återbetalas alla betalda avgifter.
Avhopp 2-9/12 faktureras lagavgiften.
Avhopp från 10/12 innebär att ni faktureras samtliga kostnader för lagavgifter samt beställda deltagarpaket.

 

Frågor?
Kontakta arvidhaag@gmail.com