Klubben

Habo Wolley erbjuder volleyboll från 4 års ålder till elitnivå. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och glädje på alla nivåer. Klubben grundades 1987 och finns i Habo kommun nära Jönköping.

Vår vision är att vara en ledande idrottsförening i Jönköpings län och inom svensk volleyboll. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och glädje på alla nivåer. Habo Wolley har en miljö där alla ges möjlighet att utvecklas.

Föreningen har säsongen 2017-2018 ca 435 aktiva medlemmar i olika träningsgrupper

Habo Wolleys hemmahall är Habo Sporthall. Där bedriver vi det mesta av vår elitverksamhet. I Alléhallen bedriver vi en stor del av vår ungdomsverksamhet.

Vi har även träningsgrupper i Jönköping på Dalviksskolan.

Föreningen ingår i Västsvenska Volleybollförbundet inom Svenska Volleybollförbundet som i sin tur ingår i Internationella Volleybollförbundet.

Vårt organisationsnummer är 867200-8466.

Habo Wolley
566 24 Habo

Habo Wolley stadgar, fastställd 2014-06-17

Föreningens Idrott Online-sida: http://www5.idrottonline.se/default.aspx?id=266168