10 Habolag till Mikasa Beach Challenge

Många av Habo Wolleys ungdomsspelare åker den här veckan till Skrea Strand i Falkenberg för att vara med och spela en beachvolleycup i samband med SM-slutspelet i beachvolley. Habo Wolley deltar med hela 10 lag på det stora eventet som är rekordstort i år med hela 118 lag i ungdomsklasserna. Även veteranklasserna slår rekord.
SM är en samlingspunkt för många spelare, ledare, funktionärer och andra, som träffas och skapar en skön atmosfär. Anmälda lag i veteranklasserna, vilket är jätteroligt, säger tävlingsledare Paul Engström.

I ungdomsklasserna är hela 118 lag med, jämfört med 99 lag i fjol. I veteranklasserna är det inte mindre än 75 anmälda lag, att jämföra med  41 lag som deltog 2013.

Mikasa Challenge med de yngsta

Nytt för i år är att tävlingen för de yngsta åldersklasserna heter Mikasa Challenge, och är öppen för lag i U11 till och med U15. De inleder sina matcher under onsdagen. Redan idag tisdag inleder veteranerna sina matcher, och under morgondagen är det dags för mixed-SM att starta.

Välkommen till en vecka fylld med beachvolley på Skrea Strand. Senior-SM kommer att visas på webbtv på volleyboll.se under lördag och söndag. Vi önskar alla lag och särskilt Habolagen ett stort lycka till under veckan!

Läs mer här: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/beachvolley/Tavling/Beachvolley-SM/