14 Habolag på Fyrmannacuper i helgen!

Många av klubbens ungdomar har varit iväg på distriktscuper i helgen. Vi åkte med tre lag till Floby och spelade Level 4 på lördagen och på söndagen med hela elva lag till Borås för att spela Level 5, 6 & 7.

Flobycupen lockade totalt 7 lag och det var en trevlig tillställning där våra spelare födda 2007-2009 visade upp ett riktigt fint spel under dagen. De andra klubbarna som deltog var Floby VK och Kungälv med vardera två lag.

Boråscupen lockade totalt hela 24 lag och med de tre planer som var tillgängliga så blev det såklart en utmaning för arrangerande IK Ymer. De fick ihop ett spelschema som innebar minst fyra matcher för alla lag och även om de kanske var i kortaste laget så fick alla spela hyfsat mycket.

I level 5 knep två av våra lag guld och silver och i level 7 kammade vi hem alla medaljer. I level 6 vann KFUM Jönköping och bästa Habolag tog hem fjärdeplatsen.

I våra lag i level 7 spelade även en del gästspelare från GBC, Kungälv och Floby. Det var riktigt roligt och samverkan inom distriktet för att alla ska kunna spela är något som vi vill jobba vidare med…

Nästa Fyrmannacup i distriktet är level 6 i Floby 3 februari och därefter Fagerhultcupen i Habo 24 februari.