165 matcher på tre timmar – Novembercupen en succé!

Novembercupen i kidsvolley och Fyrmanna U11 lockade under söndagen hela 53 lag med barn i åldrarna 5-11 år till Habo Sporthall. Det blev en dag full av skratt och glädje – idrott när det är som bäst!

Kidsvolley är spelformen där alla är vinnare. Det är helt anpassat efter vad barn mellan 6-9 år klarar av och tycker är roligt. Det är fullt av rörelse och högt tempo. Bäst av allt är att ALLA barn får avsluta cupen med att kliva fram på röda mattan, äntra prispallen och ta emot en medalj!

53 lag på årets cup!

53 lag på årets cup!

Fyrmanna U11 är spelformen efter kidsvolley som barnen verkligen älskar. De flesta som spelade den klassen var idag mellan 9-11 år gamla. Här är det mer likt vanlig volleyboll och massor av härligt spel med långa bolldueller tack vare de smarta reglerna som passar barn i denna ålder.

Uppvärmning med Nordic Wellness

Uppvärmning med Nordic Wellness

Idag spelades 165 matcher, med 53 lag, på 11 planer, i tre hallar under samma tak under tre intensiva timmar. Snacka om folkfest och tryck. 53 lag på en cup av detta format innebar att vi troligen slog nytt svenskt rekord i deltagande lag på en cup i Kidsvolley/Fyrmanna U11.

Under dagen fick deltagarna vara med om en uppvärmning ledd av instruktörer från Nordic Wellness där alla fick svettas igång rejält. De fick även chansen att ta en idolbild med spelarna i Habo Wolleys elitserielag. Mycket uppskattat och roligt att elitspelarna verkligen bjuder på sig själva!

image

Cupen gav verkligen mersmak och på vårsäsongen återkommer vi med Kidsvolleyfestivalen den 1:a mars med samma upplägg!

Tack alla som har varit med och hjälpt till idag!

 

/Jens Ottosson, Habo Wolley, 0708-986606, jens@miljostrategen.se