22 lag på Kidsvolleycup i Floby

Kidsvolleycuper innebär alltid högt tempo och många glada barn. Dagens cup i Floby var inte något undantag. En riktigt rolig upplevelse för alla medverkande barn, ledare och föräldrar.

Habo Wolley deltog med tio lag, Floby hade åtta lag med i cupen och Falköping fyra.

Samtliga Habolag gjorde starka insatser och det är roligt att se hur mycket alla gör framåt. Cuperna ger ofta ett kvitto på vad alla barnen har lärt sig och dagens cup var full av positiva kvitton. Vilka oerhört duktiga barn vi har i vår verksamhet!

Habo Wolley deltog med fem lag i U11/Volley1000 och här såg vi prov på ett riktigt bra spel från samtliga lag. Spelarna kommer från klubbens 02-04-gäng.Två Habolag ställde upp i Level 2 och det här gänget är födda 05-06. Här visade spelarna att de börjar bli riktigt duktiga på bagger och fingerslag. Vilka framsteg barnen gör hela tiden!

Tre Habolag deltog i Level 1 och dessa är födda 05-07. Även här visade de att träning ger färdighet. Alla spelare är nu ganska säkra på underhandsserven och att det är dags att börja träna på svårare moment. 

Viktigast av allt – alla barn hade en riktigt rolig dag i Floby och var mycket nöjda efter prisutdelningen där de fick medaljer.