30 ungdomsspelare på beachvolleyläger!

Vi fick två riktigt bra dagar på årets beachvolleyläger 29-30 juni. Lägret leddes av meriterade duon Ulric Svensson & Jessica Sandberg med hjälp av flera ledare från Habo Wolley & Värnamo VBA. Drygt 30 ungdomsspelare var med på lägret och de fick lära sig massor av beachvolleygodis.

Foto: Torbjörn Gemhed

Fyra träningspass på sammanlagt nästan 10 timmar klarades av under dagarna och under dessa fick deltagarna lära och träna på massor av viktiga moment i beachvolley, alltifrån sideout till transition. Både Ulric och Jessica har massor av kunskaper som både deltagarna och övriga ledare kan ta till sig för att utvecklas.

Ulric Svensson höll dessutom inspirations- /teoripass där vi bland annat fick en inblick i hur man kan arbeta med att lägga upp taktik inför matcher varvat med flera roliga och intressanta anekdoter från åren på World tour. Mycket givande och intressant!

Vi har dessutom haft kanonväder under bägge dagarna, så vad mer kan man önska sig? Årets beachvolleyläger blev en riktigt succé som vi givetvis återkommer med kommande år!

skrivet av Jens Ottosson