355 matcher på Fyrmannafestivalen!

75 deltagande lag från hela södra Sverige har i helgen spelat Fyrmannafestivalen i volleyboll i Habo. Idel glada miner och härlig stämning – turneringen blev en riktig succé!

75 lag är ett superrekord för turneringen vilket innebar att vi fick använda fyra hallar i Habo för att klara av arrangemanget. Alla lag har spelat mellan 8-10 matcher under helgen, så det har blivit väldigt mycket volleyboll för alla. Tack vare många fantastiska funktionärer som har hjälpt till under helgen så har allt fungerat finemang!

Bilder från cupen
Massor av bilder från cupen publiceras på http://www.facebook.com/habowolley
Fotograf: Torbjörn Gemhed

Grönt Kort
I samarbete med Länsförsäkringar Skaraborg delades det under turneringen ut gröna kort. Tränaren i båda lag fick efter varje spelad match dela ut ett grönt kort till den spelare i motståndarlaget som uppvisat bäst fair play. Varje grönt kort blev sedan till en lott och under prisutdelningen lottades sedan 20 biobiljetter samt en Ipad ut bland de som fått ett grönt kort. Både spelare och ledare uppskattade konceptet mycket och vi hoppas att detta kan få spridning!

Publikmatchen
På lördagskvällen med start 19.00 spelades det en elitseriematch i sporthallen mellan Habo Wolley och Örkelljunga. Deltagarkortet gav fri entré till matchen och detta resulterade i fullsatta läktare och riktigt hög stämning hela matchen. Tyvärr slutade matchen med Haboförlust med 1-3, men cupdeltagarna bjöds på många sköna bolldueller.

Prisutdelning
Sist men inte minst avslutades turneringen med en prisutdelning, som startade strax efter att sista matchen är färdigspelad vid klockan 16:00. Alla spelare i level 4 fick guldmedalj, i övriga levlar delades det ut guld, silver och brons.

Fair play-pris
Vi delade även ut ett fair play-pris till den förening som visat mest sportsmanship och detta pris gick välförtjänst till Tierps VBK som kämpat väl hela helgen med idel glada miner och positiv inställning.

Spelschema, resultat & tabeller

Level 4
Inga resultat och tabeller redovisas i L4

Level 5
Guld: Solna Blå
Silver: Uppsala Raptorz
Brons: Täby Kyrkby

Resultat L5 lördag
Tabeller L5 lördag
Resultat L5 söndag
Tabeller L5 söndag

Level 6
Guld: Team Plankton (EVS)
Silver: KFUM Oden (Jönköping)
Brons: Floby Kings

Resultat L6 lördag
Tabeller L6 lördagS
Resultat L6 söndag
Tabeller L6 söndag

Level 7
Guld: Habo Ryssland
Silver: Floby United
Brons: Habo Tyskland

Resultat L7 lördag
Tabeller L7 lördag
Resultat L7 söndag
Tabeller L7 söndag

Som glada arrangörer efter helgen vill vi rikta ett stort tack till alla deltagande barn, ledare och funktionärer för en grym helg.

Vi ses igen nästa år!


Frågor?

Arvid Haag, arvidhaag@gmail.com, +46701495567