376 matcher i helgen på Fyrmannafestivalen!

2020 års upplaga av Fyrmannafestivalen blev den hittills största med 79 deltagande lag som spelade 376 matcher på 14 planer under två intensiva dagar i Habo i helgen. Fantastiskt roligt att se barn och ungdomar som spelar bra volleyboll med många leenden och fighting spirit!

Fullsatt på Elitseriematchen
På lördagskvällen hanns det även med en elitseriematch med hela 480 åskådare i Habo Sporthall. Helgen kan inte annat än sammanfattas i ett ord – succé.

Deltagande lag kommer från hela södra Sverige med Engelholm i söder, Sollentuna i norr, Kalmar i öster och Göteborg i väster. Nytt deltagarrekord och maxat i hallarna under lördag och söndag.

Level 4
Level 4 spelades i B-hallen med 12 lag på tre planer och där avverkades totalt 66 matcher där alla lag fick spela mot varandra. 10 matcher per lag på två dagar innebär mycket bollkontakt och vi såg en stor utveckling av spelet under dagarna i den yngsta klassen. Alla deltagande lag i klassen fick avsluta cupen med att kliva upp på prispallen och ta emot medaljer. 
 
Level 5
Level 5 spelade i Alléhallen med 23 lag på fyra planer och här spelade hela 110 matcher. Ett gruppspel på lördagen följdes av ett nytt slutspelsgruppspel på söndagen där kampen om medaljerna avgjordes. 
 
Prispallen Level 5
  1. Habo Frankrike
  2. KFUM Jönköping Ravens
  3. Kungälv Poseidon
Level 6
Level 6 höll till i A-hallen i Habo Sporthall med 24 lag på fyra planer och här avgjordes hela  120 matcher under helgen. Ett gruppspel på lördagen följdes av ett nytt slutspelsgruppspel på söndagen där kampen om medaljerna avgjordes. 
 
Prispallen Level 6
  1. EVS Röd
  2. Habo Portugal
  3. EVS Vit 
Level 7
Level 7 var den här gången rekordstor med hela 20 lag som spelade på tre Planner i C-hallen i Habo Sporthall. Totalt svaldes 80 matcher i denna klass. Samma upplägg som i level 5 och 6. Här bjöds på högklassig volleybollunderhållning.  
 
Prispallen Level 7
  1. Habo Ryssland
  2. Habo Tyskland
  3. Habo Turkiet 
Världens bästa funktionärer 
Cirka 100 ledare/funktionärer från Habo Wolley får turneringen att flyta på smidigt för alla deltagande lag och publik. Fantastiskt roligt att så många ställer upp och hjälper till med ett leende på läpparna. Tack alla som hjälper till!
 
Fair Play
Kungälv Volley fick i stark konkurrens helgens Fair Play-pris efter att ha uppträtt sportsligt och trevligt hela helgen. Men det var som sagt i stark konkurrens då glädje och gemenskap präglat helgen rakt genom. Många glada och få sura miner. 
 
Vi tror och hoppas att alla gästande lag har haft en lika rolig helg som vi från Habo Wolley, att många vill komma tillbaka för att se till att nästa års cup blir lika lyckad!
 
Foto: Torbjörn Gemhed