73 lag på Fagerhultcupen 2022

Vi fick vara med om en unik dag i Habo sporthall denna söndag med ca 300 ungdomar i 73 olika lag. Vi har aldrig samlat så många lag i en 1 dagars turnering i sporthallens 3 hallar.

Det var full fart från första bollen vid 9.45 fram till 16.30. Habo kom till spel med 16 lag i de olika 4 olika levlarna och bjöd på härlig underhållning under hela dagen. KFUM Jönköping, Kungälv Volley och Hestra var också några föreningar som hade många lag på plats. Vi hade också lag från Bjärke, Floby, Westan, Suld, Team Valla, Majorna och Ljungby.

Alla lag och deltagare njöt av att äntligen få kunna vara med på turnering igen efter den långa tiden med pandemin som gjort att många turneringar fått ställas in. Det märktes på den goda stämning både på plan och läktare att alla längtat att få vara igång med volleybollmatcherna igen.

Flera av våra lag testade idag på spel i en ny högre level. Det var givetvis en stor utmaning men den tog alla an med härligt spel och fantastisk kämpaanda där de ibland fick möta lag som spelat på den nivån en längre tid.

Alla resultat: http://www.habowolley.se/nyheter/spelschema-och-resultat-fagerhultscupen/

I level 4 gratulerar vi alla deltagande lag till en fantastisk dag där alla storartat spelade till sig guldmedaljen.

Vi från Habo Wolley vill tacka alla deltagande spelare, coacher, ledare, funktionärer och publik som hjälpte till att göra den dag till en dag att minnas länge.

Vi hoppas att alla ni som var med njöt lika mycket av den som oss!!

Många varma hälsningar

Tävlingsledningen Habo Wolley

Foto: Victor Arvidsson