Algot Danielsson förlänger med Habo Wolley

Idag har vi glädjen att berätta att Algot Danielsson har förnyat avtalet med Habo Wolley inför kommande år och blir därmed den tredje spelaren att presenteras för klubben. Återförvärvet har höga ambitioner inför säsongen där målet är att ta en mer betydande roll i laget.

Algot har sedan han återvände från RIG Falköping för två år sedan haft en betydande roll i Habo Wolley där han mestadels startat som vänsterspiker, men även visat att han kan göra inhopp på högerkanten. Efter att ha utbildats i klubbens ungdomsverksamhet och på RIG är det en välskolad spelare som behärskar alla sportens moment väl och därmed bidrar mycket till laget.

Algot själv förklarar varför han valt att förlänga med Habo
Jag har under min tid i Habo wolley, trivts väldigt bra och det känns som att klubben har stora mål att bli ännu bättre i sin verksamhet. Den nya satsningen med större organisation kring elitlaget gör att jag känner att klubben kommer hjälpa mig att uppnå de ambitioner jag har som volleybollspelare. Dessutom med ett lag och coach som känns superbra så vill jag självklart vara med i den resa som Habo kommer göra.

Sportchef Arvid Haag berättar:
-Jätteroligt att Algot väljer att fortsätta i Habo, det visar att vi gör något rätt! Personligen tycker jag att det är väldigt kul att vi får en konkurrenssituation om platserna på vänterkanten. Både William Wymark och Hugo Morency som nyligen skrivit på spelar ju också primärt vänsterspikers (båda behärskar väl även på liberopositionen…), och jag tror att det kommer bli en mycket utvecklande miljö för dessa spelare där alla verkligen har en plats att fightas för.

Redaktionen önskar Algot en lyckosam fortsättning i klubben och hintar också om att fler nyförvärv kan presenteras inom kort