Anmäl er till Fyrmannafestivalen före 28e november!

Detta inlägg riktar sig till spelare, ledare och föräldrar i Habo Wolley. För andra föreningar som vill anmäla lag till Fyrmannafestivalen finns information här

3-4 januari arrangeras den andra upplagan av Fyrmannafestivalen. Turneringen riktar sig till spelare födda 2001 och senare. Premiären i vintras blev en succé och nu vill vi såklart toppa det med ett ännu bättre arrangemang. För att det ska bli så bra som möjligt behöver vi inte bara spelare, utan också funktionärer. Ju fler vi är som hjälper till, desto lättare och roligare blir turneringen att genomföra. I anmälan till turneringen anmäls också vilka möjligheter Du har att hjälpa till med funktionering.

I fyrmannafestivalen väljer spelarna själva level, vi kommer spela level 4-7 och tränare sätter ihop lagen när anmälan har stängt. Om man tycker det är svårt att välja kan man naturligtvis rådfråga sin tränare.

DSC_0587

På den här cupen ges möjlighet för Habospelare att boka matpaket för 175 kr (2 luncher och en middag). Kostnad för turneringströja tas från lagkassor för respektive träningsgrupp. Betalning görs till Habo Wolleys bg. 5042-8556 senast 15e december. Märk betalningen ”4-manna + barnets namn”.

Läs mer om fyrmannafestivalen på: www.habowolley.se/fyrmannafestivalen

Anmälan sker på följande länk: https://goo.gl/forms/U53Zk1Nm9REcS6ep1

Varmt välkomna att ta 2017 på volley!

Frågor? Kontakta tävlingsledare:
Arvid Haag
0701495567
arvid@volleybompa.se