Ännu en bortamatch ikväll för Habo Wolley

I söndags var det bortamatch mot Hylte/Halmstad och redan ikväll spelar Habo Wolley nästa match. Denna gång styrs kosan mot Falköping för möte med volleybollgymnasisterna i RIG Falköping. Ungtupparna som även är Sveriges volleybollframtid har stor potential och i sina bästa stunder spelar de riktigt bra volleyboll, något vi själva fick känna på i premiären då vi förlorade med 1-3 mot dem.

RIG kommer från en seger i senaste matchen och är säkerligen fulla av självförtroende. Viktigt för oss blir att hålla koll på högerspiker Jacob Link samt vänsterspiker Jacob Molin. Dessa två brukar stå för merparten av lagets poäng, så kan vi begränsa deras poängskörd blir vårt liv enklare.

Vi själva körde en lättare träning igår eftersom vi spelade så sent som för två dagar sedan. Oscar Hult saknas dessvärre fortfarande på grund av sin skada, men i övrigt är laget helt och friskt. Troligen kommer vi att rotera runt lite jämfört med de senaste två matcherna för att se om vi kan få en positiv effekt och plocka hem säsongens första poäng.

Väl mött i Frejahallen i Falköping ikväll klockan 19.00.

/Coach Lillis