Äntligen dags för säsongens första elitseriematch på hemmaplan!

Imorgon tar herrarnas elitlag emot Floby som i dagsläget ligger före Habo i tabellen. Det känns dock som att Habolaget blivit bättre och bättre för varje vecka.

Förhoppningarna är därmed höga från hemmapubliken som längtat efter att fysiskt få heja fram sitt favoritlag från läktarplats i Habo sporthall.

Inför morgondagens match får laget dessutom ett nyförvärv(!) – ingen mindre än Kanadasonen James Jackson som därmed blir den tredje kanadensaren i årets elittrupp. De två andra är högerspikern Matthew Passalent och tränaren Andrew McWilliam.

Den över två meter långa Jackson är redan en världsvan spelare och kommer senast från Netzhoppers i tyska Bundesliga. Jackson landar på svensk mark under torsdagen och tanken är att han kan kliva in direkt i matchen mot Floby. Det ska bli mycket spännande att se vad han kan tillföra mot Floby, men framför allt hur han kan bidra till utvecklingen av årets lagbygge.

Floby planerar att skicka en supporterbuss så kom till Habo sporthall för att uppleva ett hett Västgötaderby och heja fram våra Habokillar!

Text: Eric Löf
Foto: Torbjörn Gemhed