Äntligen hemmamatch för Habo Wolley!

Imorgon lördag blir en riktigt fullspäckad volleybolldag. Under dagen spelas den stora Alfacupen och efter 40 dagar on the road är det sedan äntligen dags för de röda att ställa sig på parketten i Habo. 17:00 slås första serven och det är tabelljumbon Södertelge som står för besöket.

Habo Wolley kommer till matchen med ett ökat självförtroende efter gastkramaren mot Sollentuna i lördags. Därefter har man haft en bra träningsvecka där alla spelare varit friska och krya trots novemberkylan, och förutsättningarna ser därmed goda ut inför lördagens match.

På motståndarsidan står alltså Södertelge, laget har haft det riktigt tufft under året och med undantag för segern i fem set mot Sollentuna har det blivit idel förluster i raka set för Stockholmslaget. Trots den tuffa starten har de visat att de under stundom kan prestera bra volleyboll så det gäller för Habo att vara fullt fokuserade på uppgiften. Lagets stora poängplockare är centern Vladan Aleksic som är väldigt effektiv när servemottagningen är bra, och vänsterspikern Nenad Cosic som vi känner igen från förra året.

17:00 gäller det alltså att vara på plats i Habo Sporthall, för hemmapubliken är det första tillfället att se det kompletta Habo Wolley då varken Keaton Strom eller Jonathan Macdonald var spelklara i hemmapremiären mot Lund.

Habo Wolley vs. Södertelge VBK
Lördag 17e november 17.00
Habo Sporthall