Äntligen hemmapremiär!

Så var det då äntligen dags för Habo Wolley att äntra parketten i Habo Sporthall för säsongens första hemmamatch. Söndag 7/10 16:00 slås första serven, och på andra sidan nät står Lunds VK. 

Habo Wolley inledde säsongen med en förlust i tre raka set mot guldfavoriten Hylte/Halmstad, medan Lund med omvända siffror besegrade Södertelge i sin premiär. Lund har inför i år förstärkt truppen ordentligt och beräknas komma betydlgit högre i tabellen än förra året, som ju var deras första i elitserien. Det är framförallt Fayez Alloush och August Borna, som båda representerade Falkenberg förra året, som kommer lyfta Lund men också den talangfulla centern Martin Bergman kommer bidra med mycket kraft i Skånelaget.

I Habo handlar mycket om att hitta rätt på den egna sidan. Skala bort de enkla misstag man gjorde mot Hylte och tvinga Lund att själva prestera för att ta poäng. Fler spelare än Joakim Lindbom behöver även vara mer framstående i poängprotokollet, kanske kan en förändring i uppställning bidra till detta. För att se hur den ser ut, kom till Habo Sporthall och heja fram laget till årets första seger.

Missa inte heller sportcaféet i klubbrummen redan klockan 15:00, en del av vårt projekt Bogserlinan.

Habo Wolley vs. Lunds VK
Söndag 7e oktober 16:00
Habo Sporthall