Ära den som äras bör – Jens Persson!

Jens Persson med sina adepter på Beachvolley-SM 2013
Jens Persson har för sin ledargärning i Habo Wolley fått Erikshjälpens stipendium i Habo på 5000 kronor. Han kommer att få priset på en ceremoni på lördag. Priset går till föreningen och vi kommer givetvis att göra något bra med pengarna. 
Priset kommer att delas ut nu på lördag 26 april kl. 11.00 i Habo SecondHand-butik. Roligt om så många medlemmar som möjligt kan komma och vara med!
Jens Persson är en förgrundsfigur i föreningens ungdomsverksamhet och är mycket omtyckt av barn, föräldrar och andra ledare. Han är en synnerligen värdig pristagare.
Ett stort grattis från Habo Wolley till Jens Persson som gör en fantastisk ledarinsats parallellt med sin egen elitsatsning!
spelare-1628Saxat från Erikshjälpens hemsida om stipendiet:
 
Eriksstipendiet Under Eriksdagen delas även Eriksstipendiet ut. Genom detta stipendium vill Erikshjälpen uppmärksamma lokala ledare för barn och unga i de kommuner där butikerna finns. Det kan vara en fotbollstränare, nattvandrare, scoutledare eller kanske en ”extrafarfar” som räcker till för hela kvarterets ungar. Stipendiet är på 5 000 kronor och ska användas i den verksamhet där stipendiaten är aktiv.
http://erikshjalpen.se/index.php?cID=2604#sthash.rV7d6iR5.dpuf
« (Förra nyhet)