Årets beachvolleyskola – hur roligt som helst!

Habo Wolleys beachvolleyskola anno 2015 är till ända och det blev trots växlande väder en fantastisk vecka för alla deltagare och ledare. 

Under fyra dagar höll de 63 deltagarna tillsammans med 25 ledare igång med massor av övningar, tävlingar, lekar och annat skoj på Habo Beach Arena. Under veckan döptes de sex beachvolleyplanerna till världsberömda stränder; Manly Beach, Bondi Beach, Manhattan Beach, Venice Beach, Copacabana och Ipanema.

Deltagarna har fått prova på att serva, ta bagger och fingerslag, spika och spela försvar. Vi har provat på att göra skyball i massor och tävlat på en massa olika sätt. Sex unga ledare bidrog kraftigt till att barnen hade roligt och dessa spelare var riktigt bra förebilder under veckan. Ett särskilt tack till Amanda Nejd, Frida Gemhed, Moa Morency, Kajsa Hageberg, Einar Andersson och David Perhamn för era insatser.

IMG_0622

Dag ett fick vi sol och vind, dag 2 var det konstant duggregn och kallt (typiskt brittiskt väder), dag 3 var det moln och blåst och dag 4 fick vi sol, blåst och lite mer värme (18 grader). Vi har fått prova på alla vädertyper och de utmaningar som dessa medför en vanlig svensk sommar. Oavsett väder har barnen och ledarna hållit uppe humöret fantastiskt bra.

Sista dagen avslutades med prisutdelning där de som utmärkt sig i tävlingar fick specialpriser och där alla fick glas och fika. Efter detta följde två timmar där föräldrar och syskon var välkomna att spela med barnen. Det var fullt på alla sex ”stränder” ända tills butiken stängde vid kl. 16.00. Mycket roligt att se vilken glädje det är i beachvolley!

Bilder från veckan hittar du på: www.facebook.com/HaboWolley

Vill ni se videoklipp från veckan så finns det massor här: https://youtu.be/amqooto5zuc?list=PL4N9cerKwUIi9Bf-nvrvP4BQoHBPC1JFg

Ett stor TACK till alla ledare som har ställt upp under veckan. Utan er hade det inte gått att genomföra denna härliga vecka för kidsen!

Vi ses på stranden i sommar!

/Jens Ottosson, 0708-986606