B-laget firar triumf i vardagens höstmörker

I tisdags spelade Habo Wolleys B-lag en seriematch i Division 2 på bortaplan mot Trollhättan. Det var ett gäng rutinerade spelare som fick möjlighet att spela ihop i en rolig match. Det handlade om 7 spelare som denna sena tisdag fick sätta av mot Trollhättan. Truppen bestod av Niclas Nordström, som inte är något nytt ansikte för någon men för att bara plocka en sak från hans meritlista så har han tagit en bit över 1000 poäng för Habo i Elitsammanhang, Alexander Berggren som tränar och spelar med Elitlaget, Karl Junelind som tränar med Elit, Elias Carlsson som under senaste åren spelat med elitlaget, Martin Carlestav som har en lång historia i Habo Wolley och som just nu är huvudtränare för Habo Wolleys F18 och Damlag, Walle Mejri som har en lång erfarenhet och mig själv, Jens Persson, som mixar rehab med spel i B-laget i min väg tillbaka till elitverksamheten efter knäskada. Coach för kvällen är Johan Junelind.

Habo ställer upp med ett gäng som har mycket volleybollkunnande och det visar sig i resultatet. Habo Wolley vinner övertygande 0-3 (17-25, 21-25, 17-25). Niclas blir poängkung från sin centerposition med hela 7 block.

Vi är självklart nöjd med en stabil vinst och ger oss av hemåt i natten. Vi vill tacka Trollhättan för en kul match och Habo Wolleys nästa match i Division 2 är nu på lördag då vi åker till Falköping för att möta RIG Falköping C.

Poäng Habo Wolley B – Trollhättan:

Niclas Nordström 13p
Jens Persson 11p
Walle Mejri 9p
Karl Kalle Junelind 8p
Martin Carlestav 6p
Alexander Berggren 6p

(Nästa nyhet) »