BeachAid i Habo

Under söndagen anordnades BeachAid på Habo Energi Beach Arena i Habo. Turneringen lockade 12 lag och det var en mixklass som spelades. Mix när det gäller BeachAid handlar om att man får spela herr + dam eller herr/dam + ungdom född senast 2002.

Det var många från klubben som var med och bidrog till en härlig dag på arenan både som spelare och som publik. Det var kul att de var många yngre som fick chansen att vara med, yngst på banan var Albin Eiderhed som är född 2006 och fick chansen att spela med legenden Jens Ottosson. Det är extremt lärorikt för de yngre att få vara med och spela med de äldre. Efter en lång och härlig dag i solen var det tillslut dags för final där Arvid Haag och Stina Lindstam stod på ena sidan och undertecknad tillsammans med Axel Almfors återfanns. Det var, i alla fall i första set, en jämn drabbning men där Arvid och Stina till slut drog det längsta strået.

När det gäller BeachAid så går all anmälningsavgift till välgörenhet och vinnaren av turneringen får chansen att bestämma vart man vill att pengarna går. Arvid och Stina valde att skänka pengarna till ett Vattenprojekt i Indien ”rent vatten grunden för god hälsa”.

Jag vill tacka alla för en riktigt fin dag och hoppas ni alla känner er välkomna tillbaka till Habo Energi Beach Arena!

Skrivet av
Jens Persson

Dagens vinnare Arvid och Stina

Dagens vinnare Arvid och Stina

13458698_10154180664903563_6034650116073351428_o