Beachskolan 2019 blev en succé!

2019 års beachvolleyskola slog nya rekord med 84 barn och 25 ledare. Det blev en vecka med kanonfint väder och massor av beachvolley, lekar och tävlingar. Succé är nog rätt ord för att beskriva årets vecka!

Barnen som var med på årets beachvolleyskola fick träna på alla moment i beachvolley – serve, mottagning, pass, anfall, defence och block. De fick lära sig hur man ska tänka när man spelar beachvolley för att göra det svårare för sin motståndare och få det egna spelet att flyta på bättre. Vi varvade träning med lekar och tävlingar under hela veckan och hade även hjälp av Svenska kyrkan i Habo som körde samarbetsövningar/lekar med alla barnen. 

Under hela veckan hade vi en individuell tävling med åtta olika delmoment där barnen samlade poäng. I samband med avslutningen på veckan så var det hejaklackstävling och prisutdelning där alla barn fick priser. Efter detta kom Hemglassbilen och föräldrar/syskon fick möjlighet att vara med och spela. 

Tack till alla ledare som ställt upp och gjort denna vecka till ett oförglömligt minne för alla och tack till alla underbara, grymma barn som har kämpat på i sanden under fyra dagar. 

Det är så att man redan längtar till nästa års beachvolleyskola!