Beachvolleyläger 29 juni – 1 juli 2018

Beachläger 29 juni – 1 juli på Habo Energi Beach Arena för beachvolleybollspelare födda 2000-2004. Det kommer tränas beachvolley under två dagar och lägret avslutas med en Open Svart för de som känner sig redo för det på söndagen.

Det är tredje året i rad som vi arrangerar ett träningsläger för äldre ungdomsspelare på Habo Energi Beach Arena i månadsskiftet juni/juli. Ungdomar från hela landet är välkomna att vara med.

Deltagarna sover hemma och de som kommer långväga kan försöka hitta kompisar i Habo att sova hos. Om ni behöver hjälp med detta så hör av er till någon av oss ledare (se längst ner). I deltagaravgiften ingår lunch och fika.

Under fredag och lördag kommer vi att köra 2h träning på förmiddagen och 2-3h träning på eftermiddagen. Vi har välrenommerade instruktörer på lägret som kommer att ge dig massor av tips på hur du ska utvecklas som beachvolleyspelare!

Jessica Sandberg

Coacher på lägret 29-30 juni 2018

Vi är mycket glada över att kunna presentera tre toppklassinstruktörer för lägret 2018. Utöver dessa så kommer klubbens egna ledare som Jens Persson, Mathias Morency, Jens Ottosson m.fl. att vara med som ledare.
  • Ulric Svensson Coach. Sveriges förbundskapten i tio år. Coach i två OS, tre VM, sex EM och över 100 World Tour-tävlingar, samt junior-VM, junior-EM och de amerikanska juniormästerskapen.
  • Martin Appelgren Spelare. Rankad etta i Sverige. Proffs. Landslagsspelare. 5:a på World Tour Shepparton. Vunnit svenska Tour-finalen. Tidigare svensk juniormästare. Slog nyligen Australiens bästa lag.
  • Jessica Sandberg Spelare och Coach. 3 SM-guld. 3 Tour-finalvinster. Årets spelare. 1:a-rankad mellan 1996-2001. 7:a EM. Spel på World tour, 4 år. 2 SM-guld veteran- 2 SM-guld inomhusvolleyboll
  • Jakob Molin Högst entry points I Sverige. Vann tourfinalen 2018 och sbt Nyköping 2018. Trea på nordeuropeiska touren.

Ulric Svensson

Open svart på söndagen
På söndagen är det en Open Svart för de som känner att de klarar det. (Open Svart är en rankinggrundande turnering som är snäppet svårare än Open Grön. Den spelas på seniorhöjd mot seniorer.)

Man behöver självklart inte delta på turneringen för att vara med på lägret.

SISTA ANMÄLAN ÄR 3 JUNI (klicka här)!

Kostnad:
Läger inkl. Open Svart: 600 kr
Läger exkl. Open Svart: 400 kr
Deltagaravgiften betalas till bg. 5042-8556. (Märk med Beachläger + deltagarens namn)

Frågor?
Jens Persson, 0709-740574, jens@volleybompa.se
Mathias Morency, 0708-741920, mathias@volleybompa.se