Beachvolleyskolan 2020 – Coronaanpassning

Beachvolleyskolan 2020 – Coronaanpassning

Beachvolleyskolan veckan efter midsommar är nu fullbokad. Det går fortfarande att anmäla sig till reservlista, vilket görs här (klicka här). Upplägget i år kommer inte att bli som tidigare år med anledning av smittspridningsrisken av Coronaviruset.

Med anledning av de restriktioner som Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Volleybollförbundet har med anledning av Covid-19 så kommer vi att anpassa årets beachvolleyskola enligt följande:

  • Vi delar upp beachvolleyskolan i två grupper som tränar förmiddag 9.00-12.00 (barn födda 2007-2008) och eftermiddag 13.00-16.00 (barn födda 2009-2011). 
  • Max antal platser per grupp inkl. ledare blir 50 personer (cirka 40 barn). Endast deltagare & ledare får vara på anläggningen när beachvolleyskolan pågår. 
  • Vi har svårt att flytta barn mellan grupperna i någon större omfattning med tanke på maxantalet deltagare. Möjligen kan vi flytta någon enstaka mellan grupperna.
  • Istället för lunch i Missionskyrkan kommer vi att ge alla barn ett mellanmål utomhus (drickyoughurt, ostfralla och banan). Detta får barnen äta och dricka i en paus under träningspasset. Innan mellanmålet ska alla barn och ledare tvätta händerna med tvål.
  • Alla deltagare får en t-shirt och en keps (vattenflaskan utgår).
  • Kostnad för deltagande är oförändrat = 495 kr. De som redan har betalt extra för keps får tillbaka denna extrakostnad. 
  • Några ledare kommer att vara med hela dagarna och andra enbart halvdag.

 

Betalning

Många har ännu inte betalt för beachvolleyskolan. Kostnad: 495 kr 

Betalning görs senast 1:a juni till Habo Wolleys bankgiro 5042-8556.
Märk betalningen med namn + ”Beachskola”.

 

Avanmälan

Du som är anmäld och inte längre vill delta på beachvolleyskolan pga det nya upplägget kan avanmäla dig utan kostnad. Detta görs omgående och absolut senast 15 maj till Jens Ottosson (se nedan)

 

Frågor?

 

Jens Ottosson

Habo Wolley

0708-986606

jens@miljostrategen.se 

 

« (Förra nyhet)