Beachvolleyskolan – en supersuccé!

Årets beachvolleyskola i Habo blev en supersuccé med mer än 80 deltagande barn och tjugotalet ledare. Högsommarvärme, sand och beachvolleyboll – vad mer kan man önska sig!!?

Habo Wolleys beachvolleyskola arrangerades för sjätte året rad och växer för varje år som går. De som var yngst (födda 2003-2004) på den första beachvolleyskolan 2013 var denna gång för gamla för att vara med som deltagare och var nu istället med som unga ledare.

Årets beachvolleyskola lockade deltagare födda 2005-2009 och under veckan har barnen fått lära sig alla olika delmoment i beachvolley varvat med massor av roliga lekar och tävlingar. Vattenkrig var ett återkommande tema särskilt för de yngre deltagarna i år.

Deltagarna delades från start in i sju olika grupper som döpts efter de välkända beachvolleystränderna Bondi Beach, Copacabana, Ipanema, Manly Beach, Manhattan Beach, Venice Beach och Waikiki Beach. Med den värme som vi har haft under veckan skulle man lätt kunna tro att vi var på någon av dessa stränder på riktigt!

Veckan avslutades med hejaramsatävling och prisutdelning där alla deltagare förärades ett pris. Efter detta var Hemglassbilen på plats och alla barn inkl. syskon bjöds på en iskall glass.

Massor av bilder och filmklipp finns på www.facebook.com/habowolley och www.instagram.com/habowolley

Tack till alla ledare och deltagare för en fantastisk vecka!

skrivet av Jens Ottosson