Beachvolleyturnering för åk 7-9

Under säsongens som gått har vi haft två skolturneringar inomhus, nu tar vi ut konceptet på beachen också.

Den 5 juni anordnar Habo Wolley en Beachvolleybollturnering för åk 7-9 och vi får hjälp av Fritidsgården och Kyrkorna i Habo.

Turneringen går av stapeln på Habo Beach Arena som ligger på slätten och invigdes förra året. Vi har tillgång till sex stycken banor och vi hoppas på full fart på allihop. Det kommer delas ut pris till vinnarna, bästa prestation samt bästa utklädnad.

Det är samling 17.30 för registrering och matcherna drar igång klockan 18.00.

Det kommer finnas två spelklasser att anmäla sig till precis som när åk 7-9 hade turnering inomhus tidigare i vår. Vi har:

Tremannabeach: Spelas som Volley2000 fast utan studs. Som namnet anspelar är man också, till skillnad från Volley2000, endast tre spelare på banan. Här är det också tillåtet att spela två stycken. Rekommenderat antal spelare är 2-4 st.

Fyrmannabeach: Spelas som Volley1000 fast utan studs. Andra slaget inom laget får greppas och sedan kastas. Rekommenderat antal spelare är 4-5 st.

Anmälan sker här!

Torsdagen den 4 juni finns det möjlighet att komma till Slätten och träna med sitt lag. Vi finns då på plats för hjälp med träning. Det är fritt att komma när man vill mellan 14 och 17.

Vi hoppas på en kanonkväll!