Bra insatser från Habos ungdomar på SM-veckan i beachvolley!

Habo Wolley deltog med hela tio lag på Mikasa Beach Challenge för U11, U13 och U15 under SM-veckan i beachvolley på Skrea Strand i Falkenberg. Förutom två medaljer, ett silver i P13 och ett brons i P15 så stod alla våra lag för en riktigt bra insats i solen på stranden.

Alla resultat: http://res2.profixio.com/resultater/vis.php?turn=mikasa_challange_2014

Först ut var P13 där vi deltog med tre lag. Våra lag i denna spelade fem matcher vardera och slutade på 2:a, 4:e och 7:e plats. Silverlaget bestod av Alexander Snäll, Marcus Gemhed och Hugo Morency.

Därefter ändrade F15 och P15 turneringen. Våra två lag i F15 spelade bra beachvolley och pressade turneringens favoritlag i flera matcher men missade med liten marginal A-slutspelet och slutade på delad nionde plats efter en bra insats.

Våra två P15-lag gjorde en riktigt bra turnering och trots att killarna är ett år yngre än många av sina motståndare så lyckades bägge lagen ta sig till semifinal där de förlorade i två jämna bataljer. Den inbördes matchen om tredje/fjärde plats blev jämn och vanns till sist av Filip Bratic, William Wymark och Hampus Hult.

Sist ut av klubbens ungdomslag i Mikasa Challenge var våra tre P11-lag. Lagen spelade fra matcher vardera och charmade alla på stranden med sitt fina spel. Dagen fick avslutas med spel på centercourten och sedan medaljutdelning till alla deltagare.

Summa summarum ar det varit en riktigt härlig beachvolleyvecka på Skrea i Falkenberg där vi förutom eget spel har fått se Sveriges bästa beachvolleyspelare in action på SM.

Camp Habo kommer tillbaka nästa år med ännu fler lag!