Chans på tredje raka mot Örkelljunga

Två raka segrar för Habo Wolley, kommer det en tredje med? Ja redan imorgon, onsdag, har vi i alla fall chansen att knipa ännu en seger när vi tar emot Örkelljunga hemma i Habo Sporthall. De skånska gästerna har blandat och gett lite på slutet, en medioker insats i semifinalen i GP har följts upp med två imponerande segrar mot Linköping, båda med 3-0, så jag väntar mig en riktigt tuff match imorgon.

Morgondagens motståndare har ett jämnt lag med bra anfallsspelare på alla positioner vilket ger min gamla passarkollega i Habo, numer i Örkelljunga, Filip Mulder många alternativ i anfallsspelet. Dessutom kan de sätta upp ett imponerande blockspel med Andre Brown i spetsen, en av Elitseriens bästa centrar i år.

För vår egen del kommer vi till matchen med sex raka setsegrar. I lördagens match hade vi kontroll rakt igenom men vi förväntar oss att få slita betydligt hårdare för poängen mot Örkelljunga. Vad som är positivt är att vi har fått ett par träningar på oss att spela in Stefan Stolic i laget, samt att Filip Mokelainen kommer i allt bättre form för varje träning. Detta gör att jag hoppas att vi kan prestera ett bättre spel än senast. Dessutom har vi visat i flera matcher mot topplag att vi har ett spel som kan rå på dem, vad vi inte har lyckats med är att prestera på den nivån över en hel match. Det tror jag att vi har förutsättningar att göra imorgon och i så fall tror jag att det är möjligt att vi kan knipa tredje raka.

Ett som är säkert är att vi behöver publikens hjälp för att bära fram oss. Så kom till Habo Sporthall imorgon, onsdag, kl 19.00 så ska vi försöka bjuda på härlig onsdagsunderhållning!

/Coach Lillis