Chans till revansch mot Falkenberg

Falkenberg är ännu obesegrade och toppar därmed elitserien. Men när Habo Wolley för två veckor sedan var på besök i Falkhallen pressade man Falkenberg till ett avgörande set och kanske är hemmaplan den fördel som behövs för att övermanna serieledarna. 

Falkenberg har överraskat hela volleybollsverige genom att inleda säsongen med nio raka segrar. Så sent som i  onsdags vann de övertygande i tre raka set mot topptippade Örkelljunga och Habo kan vänta sig ett lag som sprudlar av självförtroende på andra sidan nätet.

Falkenberg är en lagmaskin utan direkta svagheter, men heller inga spelare som kommer konkurrera om topplaceringar i poängligan. Passaren Victor Nielsen har således ett smörgåsbord av spelare att leverera bollar till, och Habo kan vänta sig anfallsutvägar från alla håll..

Habo kommer stärkta efter segern mot Lunds VK och har haft en bra träningsvecka. Detaljer har finslipats och laget ser fram emot uppgiften att slå de ännu icke besegrade. En som torde vara extra laddad inför mötet är Sebastian Angel, som nu får ta emot sina gamla lagkamrater i nya hemmaborgen.

Spelschemat har varit som sådant att detta blir Habo Wolleys första hemmamatch under helg. Därför väntas stor uppslutning från publiken, och en riktigt härlig inramning i Habo Sporthall.

 

Habo Wolley vs. Falkenbergs VBK
Lördag 18e november 16.00
Habo Sporthall