Coacherna om 3-kungaslaget

Klubbens sexton lag på 3-kungaslaget hade en fantastiskt rolig helg och här summerar varje coach lite kort lagets insatser på 2018 års turnering. 

Det är riktigt rolig läsning och känslan som dröjer kvar efter helgen är riktigt skön. Vi har redfan bokat in nästa års 3-kungaslag 26-27 oktober 2019 i kalendern! 🙂 

Alla bilder är tagna av vår fantastiska fotograf Torbjörn Gemhed!

 

Habo Supergirls

Supergirls (level 4)

Supergirls, bestående av tre rookies och en som tidigare spelat level fyra, överträffade förväntningarna när de vann en match, spelade två oavgjorda och förlorade två matcher. Utvecklingen under helgen var oerhört rolig att se.

Det enda som slog deras branta utvecklingskurva var möjligen deras goda humör och ständiga kämpande. Kamratskapen mellan matcherna och på kvällarna gjorde att tjejerna säkert sent kommer glömma denna lyckade helg. /Robert Blomqvist

 

Habo Hulk

Habo Hulk (level 4)

Kasper, Ruben, Oliver, Leo och Sven. Efter en trevande inledning fick laget ordning på många saker. Lugna och säkra servar, alltid ta emot serve med ett riktigt volleybollslag och snabbt pass utan att tveka och snurra. Då funkar anfallet ypperligt.

I gruppen blev det förlust mot KFUM Jönköping som välförtjänt vann men den verkliga bedriften blev 1-1 mot EVS efter att tappat 24-21 i första med många välspelade marathonbollar och efter bollkvot slutade vi på andra plats i gruppen. Samtliga spelare höjde sig under turneringens gång och var ett gott gäng som säkerligen vill ha mer. En sann glädje att få vara med om detta. /Åqe och Salome Alnervik

 

Habo Thor

Habo Thor (level 5 pojkar)

Noah Gårdstam, Adam Lindell, Wilhelm Axberg och Victor Atting bildade lag Habo Thor i helgens 3-kungaslag. Laget tog sig till A-slutspel efter stabilt spel under lördagen.

Väl i slutspelet så hade man lite tuffare motstånd och man hamnade på en hedrande 8:e plats av 15 lag. Laget själva var nöjda med sina servar, men framförallt så hade de haft en riktigt rolig helg. //Fredrik Hult

 

Habo Iron Man

Habo Ironman (level 5 pojkar)

Nils Lalander, Linus Fogelström, Joel Wigardtsson och Lage Zethson har spelat level 5. De inledde starkt med en stabil seger mot Malmö. Fint spel med mottag, pass och smash var framgångsreceptet.

I andra matchen hade de svårare att hitta sitt spel och det blev en lite snöplig förlust. I tredje matchen ryckte de upp sig och hade länge ledning  även om de till slut fick ge sig mot värdiga gruppsegrare från Engelholm. På söndagen tog man sig via två segrar till seger i B-slutspelet, vilket innebar placering nio av femton lag. Väl godkänt av detta lag som är relativt nya i level 5! /Paul Zethson

 

Habo Spiderman

Habo Spiderman (level 5 pojkar)

Habo Spiderman (Ted Zethson, Axel Åkerstedt samt Noel och Elias Samuelsson) spelade L5M och fick stå överst på prispallen när turneringen var över. Spelarna visade genom hela turneringen ett oerhört stabilt spel, så coachen hade inte så mycket att göra förutom att njuta av prestationerna.

En viktig faktor i samtliga segrar var oerhört tuffa servar som vållade stora problem för motståndarna och gav många enkla poäng. Bäst motstånd stod Engelholm för i kvartsfinalen med många roliga bolldueller. Matchen var viktig på många sätt, inte bara för vidare avancemang, utan även för att få sovmorgon, något coachen var i stort behov av. Finalen blev en relativt enkel match där återigen tuffa servar bäddade för en klar seger (25-13, 25-13). Efter finalen stormade klubbkompisarna planen och vi fick se ett härligt firande. /Johan Samuelsson

 

Habo Brasilien

Habo Brasilien (level 5 flickor)

Habo Brasilien, som bestod av Nellie Ytterström, Anna Ottosson, Emelina Nilenfjord och Alma Joelsson, gjorde en fantastisk turnering från början till slut. Redan i första matchen visade de upp att de ville spela level 5 ordentligt, med tre slag och mycket anfall.

Alla tjejer deltog i spelet, alla utmanade sig själva till att göra saker de inte gjort tidigare i match. Detta fina spel ledde till idel segrar hela vägen fram till final.

Väl i final ställdes Brasilien mot turneringens svåraste motstånd, ett gäng kompisar i Habo Chile, som med sin bollsäkerhet gjorde att det blev en mycket välspelad match. Finalen bjöd på många långa bolldueller, och efter två mycket jämna set var det fortfarande oavgjort. Även det tredje setet blev mycket jämnt, men motståndarna drog det längsta strået och vann med 15-13.

Det är fantastiskt att se dessa tjejer spela volleyboll, och det är lika fantastiskt att se dem vid sidan av banan. Alltid positiva och glada, men ändå med en seriös vinnarinstinkt när det väl blir match. Ett verkligen nöje att få coacha Habo Brasilien, tack för att jag fick vara med 🙂 /Martin Joelsson

 

Habo Chile

Habo Chile (level 5 flickor)

Laget Habo Chile bestod av Esther Einarsson, Elsa Erlandsson, Moa Liljegren och Hilma Ramsö. Tjejerna deltog i Flickor level 5. Laget har inte spelat tillsammans innan men under helgen blev de ett starkt team som kände sig säkra och litade på varandra.

Tjejerna utvecklades mycket under turneringen och förbättrade sitt spel under varje match. Efter seger i gruppspelet väntade Sollentuna Paris i kvartsfinalen. Tjejerna fick där igång ett jättefint anfallsspel med många smashavslut på varje boll. Detta gav seger i raka set. De tog med sig det fina spelet till semifinal där de mötte Sollentuna Milano. Här började anfallen komma med upphopp och fart vilket gav resultat.

I finalen mötte tjejerna sina kompisar i Habo Brasilien, vilket blev en riktig rysare. Habo Chile vann första set, Habo Brasilien andra efter att ha haft matchboll mot sig. Efter riktigt bra spel av båda lagen kunde slutligen Habo Chile vinna i tredje set med 15-12. Roligt att se tjejerna kämpa och utvecklas så mycket under en helg. Vi hade det alla väldigt kul ihop. /Markus Erlandsson

 

Habo Argentina

Habo Argentina (level 6 flickor)

Under två dagar i Kungälv bestämde sig fyra tjejer  för att visa,  visst går det om man vill. Team Argentina bestående av Alicia, Julia, Ida, och Matilda valde att levla upp sig från femman till level 6.

De började första matchen något trevande och vågade inte riktigt lita på sig själva. Men ju längre in i spelet de kom och så länge de inte hade för bråttom, började de att plocka poäng efter poäng. Till sist hade de vunnit första matchen med två noll i set och tjejerna började känna sig lite mer säkra. Denna säkerhet men mest deras enorma glädje över att spela tillsammans började nu att få dem så säkra i spelet att de kommande matcherna i gruppspelet var tufft och jämt men att tjejerna kom obesegrade från gruppen, fyra matcher utan något förlorat set. 

Dag två börjar tjejerna spela med en viss förvirring, de vet inte vart de har varandra och vågar inte lita på sig själva. Efter att ha legat under i första set tar vi två snabba timeouts och tjejerna börja plocka poäng på motståndarna. Matchen vinns tillslut med två noll i set och de är i semifinal. Nu är det full fokus på motståndet och tjejerna spelar ett fantastiskt spel med få misstag. Det är en tuff match som sakta jobbar sig framåt med långa och utmanande bollar från båda lagen. Tillslut vinner Argentina och vi är i final level 6.

Finalspelet blir en otroligt tuff match mot Malmö joy team. Tjejerna försöker med allt men förlorar första set med 25-23. Tjejerna försöker att tända till på nytt inför nästa set men Malmö är tyvärr för tufft motstånd denna gång. Tjejerna förlorar tyvärr även andra set mot ett Malmö som hade ett fantastiskt tufft offensivt spel som tjejerna tyvärr inte rådde på. Men efter två dagar med massor av glädje, speltid och utmaningar står tjejerna som tvåa i level 6, nu ännu mer laddade inför kommande matcher. /Kenny Wigartsson

 

Habo Gondor

Habo Gondor (level 6 pojkar)

Elmer, Jonatan och Lukas fick förstärkning av Simon Björnström från KFUM. Vi spelade i en trelagsgrupp i Level 6 mix tillsammans med Södertälje och Danderyd. Trots att det var en ny laguppställning så hittade spelarna varandra bra och gruppen avverkades utan setförlust.

Kvartsfinalen spelades redan på lördagen och där väntade gamla bekanta från Floby. Spelet gick i baklås, vi gjorde många egna misstag i serve och anfall, och första set gick klart till Floby. Vi fick lugna ner oss, gå tillbaka till grunderna och kunde i ett något lägre tempo vända matchen till vinst. Vi konstaterade också att alla tre Habolagen i L6M gick till semifinal! 

Södertelge Alfa som vi mötte i semifinal var faktiskt det enda motstånd vi aldrig tidigare stött på. Nu drog vi nytta av att vara en stor och väl sammansvetsad förening. Vi fick scout-hjälp från Habo Rohan, och coach-hjälp från Habo Supergirls. Matchen vanns förvånansvärt lätt med 25-15, 25-14.
Finalen inleddes nervöst inför fulla läktare. Det tuffa motståndet Habo Moria, och en del egna misstag gav underläge 13-17. I samband med en timeout lyckades vi vända momentum, och setet vanns med 25-20. Andra set var mindre nervöst. Vi kunde spela ut och vann med 25-18. Så vi kunde åka hem med guldmedaljer, nya vänskaper och ännu en fantastisk erfarenhet med Habo Wolley! /Stefan Liljegren

 

Habo Moria

Habo Moria (level 6 pojkar)

Habo Moria level 6 bestående av Anton Malengård, Albin Eiderhed, Mario Boman och Samuel Sandberg tillsammans med Mattias Eiderhed och Daniel Sandberg. Började sitt grundspel i idrottshuset, med match mot Hästhagen. Matchen slutade 1-1 i set och för varje match vi spelade under dagen blev gänget mer och mer sammansvetsat med en god och positiv känsla.

Resterande matcher vann vi med mycket spelglädje och hög spelnivå. Både Södertälje och Vindrarp fick känna på ett Moria med bra anfallsspel som hämtat från skolböckerna. I försvarsspelet var vi upp på block i när motståndarna anfall och hela tiden mycket glädje i laget. Dagen avslutades med vinst i kvartsfinalen mot Falkenberg. Söndagen började vi med att möta Habo Rohan bra spel av båda lagen men Moria spelade väldigt bra och vann med 2-0 i set.

Finalen spelades i Mimershus på eftermiddagen mot Habo Gondor. Killarna i Moria spelade bra men kunde till slut inte stå emot Gondors anfallsspel och avslutade med förlust i två set. Ett välförtjänt silver blev det till slut för killarna som spelade fantastiskt bra och hade en positiv attityd inom laget. /Daniel Sandberg

 

Habo Rohan

Habo Rohan (level 6 pojkar)

Theo, Felix, Joar och Vilhelm bildade i årets upplaga av 3-kungaslaget Habo Rohan och spelade i L6M. Även Olle skulle ha varit med men blev tyvärr sjuk. Dag 1 spelade laget vaket och fokuserat från första början. De låg ett par gånger under med 7-8 bollar men lyckades varje gång vända till setvinst. Rohan vann gruppen och slog därefter Södertelge Beta i kvartsfinalen. Detta var ett lag vi mött flera gånger men oftast förlorat mot. En mycket bra dag!

Dag 2 började med en semifinal mot klubbkamraterna i Habo Moria. Båda lagen hade sett fram emot mötet. Dock kändes det tråkigt att veta att ett av lagen skulle missa finalen. Denna dagen spelade Moria bättre och hade lugnare nerver vilket ledde till en relativt komfortabel seger. En tung förlust för spelarna i Habo Rohan, som inte alls var nöjda med sin prestation. De tyckte inte att de var i närheten av den nivå de presterat dagen innan.

Sakta men säkert kom både orken och humöret tillbaka och laget var peppade inför matchen om bronset. Denna gång var det Södertelge Alfa som stod för motståndet. Första set gick till Södertelge efter en lite trevande start av Rohan. I andra set visade dock grabbarna hur bra de kunde spela och vann ganska enkelt med 25-17. Tredje set var jämnt fram till 12-12 och Rohan fortsatte att spela bra. Dock hade Södertelge marginalerna på sin sida och vann till slut med 13-15. Återigen tungt för grabbarna. Men denna gången kände de att de hade spelat bra vilket gjorde förlusten lättare att hantera.

Efteråt gick laget vidare till Mimershallen och hejade på Habokompisarna som spelade final i flera av klasserna. På hemfärden var det idel glada miner och ett bagage packat med nyttiga erfarenheter. Mikasa nästa! /Pekka Strandroth

 

Habo P16

Habo P16 (Pojkar 04-)

Habo Wolleys pojkar födda 2004 åkte till turneringen utan Axel Almfors (på semester) och Isak Joelsson (utlånad till P18), men vi var ändå hela nio spelare i laget. Vi visste på förhand att vi är ett av de bättre lagen i turneringen och hade som mål att alla skulle på mycket speltid och att många dessutom skulle få chansen att prova på att spela på flera olika positioner. Vi lyckades med bägge dessa mål och dessutom vinna turneringen!

I gruppspelet mötte vi två norska lag i Koll och Sarpsborg samt Sollentuna. Vi vann de två första matcherna mot de norska lagen relativt komfortabelt med 2-0 i set och i matchen mot Sarpsborg visade killarna hur bar de kan spela när de är riktigt taggade. I första set i den tredje matchen mot Sollentuna skadade sig Carl Larsson olyckligt då en Sollentunaspelare kraschade in på vår sida i en nätduell. Carl stukade foten och därmed var det färdigspelat för en av våra nyckelspelare  i turneringen. Vi vann matchen med 2-0 i set ändå. På lördagen väntade sedan kvartsfinal mot Södertelge som kom tvåa i en av de andra grupperna. I den här matchen fick vi inte riktigt spelet att stämma och tappade andra set med 24-26. Det innebar att vi fick spela ett skiljeset. Här visade grabbarna ingen pardon och trampade gasen i botten från start. Semifinalen var säkrad!

Söndagens semifinal spelades mot hemmalaget Kungälvs VBK och i den här matchen gav vi inte motståndarna lillfingret. Första set startade med tolv raka servar av Johan Ottosson och sen kom motståndarna aldrig tillbaka. Vi vann semifinalen med 2-0 i set och fick äntligen lämna Munkegärdehallen för att bege oss av mot huvudarenan i Mimershallen! Finalen spelade vi mot Sollentuna VK som något överraskande lyckats vinna semifinalen mot norska Sarpsborg. I finalen gjorde vi inga större misstag och killarna kunde spela ut och spela hem matchen med 2-0 i set. 

Vi har haft en riktigt rolig helg tillsammans och sportsligt sett så visade både våra mer rutinerade spelare och de som inte har spelat så mycket sexmannavolleyboll tidigare att de är riktigt duktiga volleybollspelare. Guldlaget 2018 i P16: Olle Johansson, Johan Ottosson, Carl Larsson, Gustav Hellström, Filip Björkbäck, Isaac Lingerfors, Victor Arvidsson, Jonah Karlsson och Elias Blom. Jag är som coach superstolt över grabbarnas insats i helgen! /Jens Ottosson. 

 

Habo F18

Habo F18 (Flickor 02-)

Lag Habo FU18 åkte till Kungälv för att delta i turneringens, sett till antal lag, största klass. Totalt deltog 23 lag i klassen för flickor födda 2002 eller senare. I lördagens gruppspel ställdes vi i den inledande matchen mot starka Bjärreds VBK.

Tjejerna i Habo visade dock i långa perioder prov på ett bländande spel. Tungt artilleri i serve, ett stabilt försvarsspel och ett varierande anfallsspel gav oss till slut setseger med 25-19. I det andra setet var det ännu tightare men tyvärr vanns setet av skåningarna med 25-21. Den första drabbningen slutade alltså med en pinne, men med vinst på poäng. Direkt efter första drabbningen ställdes vi utan vila mot KFUM Göteborg. Fullpumpade av adrenalin från den första kampen och mot ett svagare motstånd så var det dock svårt att tända till. Matchen vanns dock i två raka set och möjligheterna fanns fortfarande kvar till en framskjuten grupplacering.

I den tredje och sista gruppspelsmatchen mötte vi finspelande Oslo Volley. Detta var en måstematch för att ha möjlighet till gruppseger. Efter en något trevande inledning så kom vi igång bra och dunkade på bra i anfallen. Oturligt nog så stukade Maja Törnström foten under matchen. Maja som var en av våra servemottagande spikers fick kliva av plan. Ett tappert kämpande Habo tappade tyvärr matchen knappt med siffrorna 16-25 och 23-25. En väldigt tight grupp vanns av Bjärred, som vi ju spöade på poäng.

I det stundande B-slutspelet så mötte vi i första matchen VK Bjärke. Här kom inte upp vår normala standard och lämnade Kastellegårdshallen med en förlust på lördagen för att på söndagen slåss om placeringarna 13-16. På söndagsmorgonen var det till att gå upp i ottan. Förlusten på lördagseftermiddagen gav oss ett tidigt dömningsuppdrag. Dagens första match spelades mot Lunds VK. Tjejerna gjorde helgens klart bästa match och tvålade till ” del lärde” med 25-13 och 25-21.

Helgen sista match spelades mot våra goa kompisar från VK Westan, kul att se hur band har byggts genom talangläger m.m. Matchen som blev vår första tresetare för helgen slutade tyvärr med förlust i skiljeset. Som ledare för laget så åker vi hem med en bra känsla och känner oss uppriktigt stolta över tjejernas insats. Med sina varierande erfarenheter har de presterat otroligt mycket bra grejer på planen i helgen. Ett stort tack till Er tjejer för en bra helg!

Lag Habo FU18 bestod av: Wilma Uppenberg, Lisa Göthberg, Ebba Eiderhed, Cornelia Bohman, Nellie Karlsson, Line Andersson, Maja Törnström och lagkapten Filippa Malengård. Coach/ledare för tjejerna var Emma Bohman och Jesper Malengård. /Jesper Malengård

 

Habo P18

P18 (Pojkar 02- )

I U18 får man vara född 2002. Med en 04:a, 5 03:or och endast en 02:a åkte vi till Kungälv med en väldigt tunn trupp på 7 spelare. Spelarna Isak Joelsson, Alvin Almberg, Jacob Perhamn, Marcus Gemhed, Isak Junvik, Hugo Morency och Ali Nuuri. På bänken Mathias Morency och Theodor Grahn.

I gruppspelet på lördag förmiddag spelade vi mot det norska laget Koll som inte verkade ha koll på något i det första setet som vanns ganska enkelt med 25-11. Sen blev det avsevärt jämnare i set 2 som ändå vanns med 25-21. I andra matchen mötte vi ett ganska orutinerat lag från Växjö och vann med 25-9 25-9 och gruppfinal mot ett starkt lag från Södertälje väntade. Vi vann första set efter strålande spel där framförallt Marcus Gemheds servar skördar stor framgång och trots förlust i set 2 så vann vi gruppen och kvartsfinal mot grupptreorna från Norge fick avsluta lördagens spel. Koll är nu laddade till tänderna och visar upp ett helt annat spel än i gruppen och med nöd och näppe vinner vi första set med 27-25 trots ganska krampaktigt spel. I andra set så börjar vi ännu sämre och jag hoppas få in spelarna i matchen eftersom set 2 verkar vara kört. Vi ligger under med 18-11 när vi tar tillbaka serverätten och jag ber Hugo ändra sin serve från hoppsväv till hoppserve med spin. Med enorm precision och mycket fart så servar Hugo upp oss till ledning 21-18 och vi vinner tillslut setet med 25-20.

På söndag förmiddag blir det semifinal mot Sollentuna VK och vi gör trots sjukdom på Isak Joelsson vår starkaste laginsats och vi lyckas med det mesta. Med pressad serve och starkt försvar vinner vi semifinalen med 25-18, 25-13. I finalen så möter vi återigen Södertälje. Ett Södertälje där dels de flesta är 02:or och som under helgen även förstärkts av duktiga Noah Kronstrand från Avesta. Södertälje startar matchen starkt och vinner första set med 25-19. Siffrorna blir tyvärr 25-20 till Södertälje även i set 2 och det är bara att acceptera vi har blivit besegrade av en för dagen bättre motståndare.

Grymt kul att coacha mina duktiga spelare och jag är säker på att vi kan ta stora kliv under säsongen. Stort grattis till Södertälje, men räkna med att vi kommer att vara grymt revanschsugna när vi möts till våren i Jönköping. /Mathias Morency

 

Habo F20

F20 (Flickor 00- )

Historisk insats av F20-laget!

Ett av de många lag som hamnade på prispallen under helgen var Habos FU20-lag vars mest minnesvärda ögonblick från helgen var vinsten i monstermötet mot Sollentuna i semifinalen. 

Lördagen började med en förlust mot just Sollentuna med 2-0 i set där det första setet var jämnt och kunde ha gått åt vilket håll som helst medan det andra setet kontrollerades av motståndarlaget från början till slut. En tråkig händelse under det andra setet var att passaren Towe Sjödell stukade foten vilket betydde att vår trupp som var liten till en början blev ännu mindre. Detta ledde till att liberon Maya Persson fick sadla om till center under lördagens resterande matcher mot Kungälv och Oslo som slutade 2-0 respektive 1-1. Laget fick in en centerförstärkning till söndagens semifinal emot Sollentuna i form av Line Andersson från FU18-laget vilket var viktigt då vi visste om att det skulle bli en tuff drabbning. Matchen blev som förutspått väldigt jämn och det var inget av lagen som lyckades göra några ryck för att få lite andningsrum. Habos betydligt kortare trupp fick förlita sig på sitt servespel där de fick stor utdelning tillsammans med sitt försvarsspel som gjorde det svårt för motståndarna att göra poäng. Vi visste om att Sollentuna hade ett stort block men förstod samtidigt att vi behövde vara aggressiva i vårt anfallsspel för att ha en chans. En strålande blockupptäckning hela matchen igenom ledde till att vi kunde hålla uppe aggressionen i anfall då man visste att resten av spelarna fanns där bakom för att plocka upp bollen om man blev blockad. Med hjälp från en stark skara supportrar så lyckades vi vinna två jämna set och därmed gå vidare till final där gruppvinnaren Oslo stod på tur.

Oslo bjöd på tufft motstånd- de gjorde ett mycket bra jobb med att hantera våra servar vilket gav dem bra anfallslägen som blev svåra att få upp i försvaret. De spelade bra matchen igenom och vann med 2-0 i set- välförtjänt då de var turneringens bästa lag sett i sin helhet. Vi fick mycket hjälp av de supportrar som samlades för att se matchen vilket var häftigt och uppskattades av samtliga i laget.

Alltid tufft att förlora i en final men sättet vi spelade på i semifinalen vägde upp det väl så sammantaget är coacherna väldigt nöjda med hur vi genomförde turneringen. Det är första gången som laget tagit sig till final i turneringen vilket är extra roligt. /Coacherna Wille Lindh och Sofia Larsson

 

Habo P20

P20 (Pojkar 00- )

Gemenskap och volleyboll i Kungälv

Förutsättningarna för PU20 var ganska tuffa på förhand. Endast sex spelare och saknade spelare på vissa positioner gjorde att några fick spela på positioner som de inte har så mycket erfarenhet av. Trots detta var killarna givetvis väldigt taggade hela helgen och de har skött sig enormt bra. 

Vi hade på förhand som mål att detta var en grymt tillfälle att verkligen få öva oss i matchsituation och göra det vi gör på träning på match. Vårt stora mål var att se till att kommunikationen fungerade och att vi var enormt tydliga i det vi gjorde. Under lördagen var det ett gruppspel där vi relativt enkelt vann över allt motstånd, även Sollentuna som vi sedan kommer få i finalen. Vi spelar under lördagen väldigt bra, framförallt tycker jag att vi har ett mycket bra fokus även under matcher där vi inte låter motståndarna få över 10 poäng. Vi över på det vi sagt och kommunikationen är bättre än den kanske någonsin varit med detta gäng även om det ibland blir lite tysta perioder.

Lördagen innebär utöver eget matchande en massa hejande på våra klubbkamrater som spelar i samma hall, skönt häng mellan matcher och på kvällen. Under söndagen var det efter en enkel semi dags för final inför en fullsatt läktare. Vi får inte igång spelet i första set och det blir jämnt med förlust 23-25. I andra set får vi till bättre tryck i serven och vi vinner setet komfortabelt. I tredje set är det jämnt hela vägen men i ett avgörande läge lyckas motståndarna bättre än oss och vi förlorar en final som kunde gått åt vilket håll som helst. Trots finalförlust har vi haft en kul helg med lag- och klubbkompisar.

Trekungaslaget är bland det roligaste vi gör eftersom hela föreningen åker, från Level 4 till U20. Jag är väldigt nöjd med hur vi tog oss ann turneringen, att vi hela tiden jobbade med saker och försökte bli bättre. Jag tycker verkligen att alla gör ett väldigt bra jobb men vill nämna två stycken lite extra. Noël Karlsson som får en otacksam roll som center men kämpar på och i alla lägen försöker göra det som är bäst för laget. William Wymark gör ett mycket bra jobb som kapten, han växer under helgen och hittar mer och mer sitt sätt att leda både på plan men kanske framförallt utanför. Vi i PU20 tackar för en härlig helg! /Jens Persson