Dags för ännu en hemmamatch för Habo Wolly!

Nu på söndag kl 16:00 kommer Habos sjunde match för säsongen spelas, och det är Vingåker som på besök. Habo Wolley är fortfarande obesegrade på hemmaplan efter tre matcher, och elitlaget hoppas på att knipa den fjärde!

Vingåker har än så länge vunnit två matcher och förlorat fyra. Det innebär för närvarande en åttondeplats i tabellen, med endast ett poäng uppåt och nedåt till nästa lag. Kampen är alltså mycket hård i nedre delen av tabellen, och Vingåker kommer garanterat göra allt för att ta poäng mot Habo på söndag!

Många av ansiktena i Vingåker är bekanta för svenska elitserien. Förutom de hemmafostrade spelarna i laget har den brittiska spelande tränaren Adam Bradbury funnits i Vingåker tidigare, liksom Australiensiska spikern Jordan Power. Ett tidigare okänt ansikte är centern Simon Hone, som också kommer ifrån Australien. Tyvärr drog högerspiker Axel Qvarnström på sig en allvarlig knäskada tidigt i säsongen, och klubben har förstärkt från med Dimitri Bogdanovic som tidigare spelade i Linköping.

För Habos del råder det fortfarande osäkerheter kring Lines Ekstrand stukade fot. Stefan Stolic och Jakob Molin har redan visat sina kvalitéer som spikers under inledningen av säsongen, men bristen på avbytare kan innebära en risk. Vingåker är ett lag som alltid kämpar hårt i försvar och som tidigare säsongen presterat fenomenalt i matcher som många trott varit avgjorde i förväg. Habo Wolley hoppas på en fullsatt sporthall med taggad publik, som gör allt för att stödja hemmalaget hela vägen till seger!

 

Datum: Söndag 13 november
Tid: 16:00
Plats: Habo Sporthall

Välkommen!