Dags för avgörande i grundserien!

På lördag kommer Södertelge till Habo Sporthall och säsongens sista grundseriematch ska avgöras. Det är en viktig match för bägge lagen för att positionera sig inför slutspelet.

Habo Wolley har chansen att ta sjätteplatsen i serien vid seger och för Södertelge finns chans att klättra upp på en sjunde plats i tabellen om de vinner. Vid den förra matchen mellan lagen i Södertälje så vann hemmalaget med 3-1.

Södertälje öppnade serien starkt men har tappat i slutet av serien. Laget imponerade i senaste matchen då de slog Örkelljunga. Södertälje har ett komplett lag utan några riktiga svagheter.

För Habos del så är det viktigt att behålla sin sjätte plats som ger en kvartsfinal plats direkt och en hemmafördel där. Lag 7-10 i serien får spela ”play-in” för att ta sig till kvartsfinal. 

Enligt Mathias Morency så är det några som är lite förkylda och alla har inte tränat fullt i veckan. Mathias förhoppning är ändå att han full trupp på lördag och han hoppas att många kommer till Habo sporthall för att titta på denna sista spännande matchen i grundserien.

Matchen spelas kl. 16.00 på lördag 29 februari i Habo Sporthall

Som alltid önskar vi från redaktionen lycka till!