Dags för Junior-SM i Södertälje!

Habo Wolley deltar med lag i bägge klasserna på årets Junior-SM för spelare födda 2000 och senare. Årets mästerskap avgörs i Södertälje nu i helgen 18-19 maj och blir det sista mästerskapet som ungdomsspelare för flera spelare i både pojk- & flicklagen. 

Habo Wolley har på pojksidan tagit hem samtliga mästerskap i de yngre klasserna (Mikasa Challenge, U16 och U18). Vi hoppas på nya framgångar även denna helg med de äldsta ungdomsspelarna!

Bägge lagen består av en mix av spelare från åldrarna 2000-2003 och det finns stora möjligheter för bägge lagen att knipa en framskjuten placering. Konkurrensen är givetvis hård  i bägge klasserna. Lagen kommer att hejas fram av en ansenlig hejaklack som åker upp för att stötta lagen under helgen. Habo Wolley kommer att både synas och höras 🙂 

Det ska bli spännande att se hur det går för våra lag. Här är några ord från lagens bägge coacher inför helgens begivenhet…

William Lind coachar Habo Wolleys tjejer:

  • Detta kommer att bli säsongens höjdpunkt! Vi är inte en av förhandsfavoriterna vilket är skönt då det innebär att vi kan spela utan press. Laget har dock utvecklats något enormt under säsongen så jag tror att vi kan överraska!

Jens Persson coachar Habo Wolleys pojkar:

  • Förra gången det var 00:or som var äldst tog vi brons och förra året skrällde vi med en fjärdeplats trots yngre spelare. Det kommer därför säkert bli en mycket spännande helg med bra matcher i bra omgivning. Södertälje brukar bjuda på ett bra arrangemang och hela laget är taggade till tusen.

Spelschema och resultat

Kontaktuppgifter till coacherna

William Lind, coach Habo Dam, 0730-960022
Jens Persson, coach Habo Herr, 0709-740574