Dags för kvartsfinal mot Södertelge!

Nu är det dags för Habo Wolley att kliva in i SM-slutspelet 2021. På andra sidan nät står Södertelge VBK som genom dubbla segrar mot Uppsala i åttondelen tagit sig vidare till kvartsfinal.

Första drabbningen sker i Södertelge nu på lördag 13 mars med matchstart kl. 16.00. Matchserien avgörs i bästa av tre matcher, dvs. första lag till två segrar går vidare.

Lagen har mötts två gånger tidigare under säsongen och lagen har vunnit varsin av dessa matcher. Den senaste matchen i Södertelge i november vanns klart av Södertelge och returen i början av januari i Habo vanns i skiljeset av Habo. Vi kan räkna med spännande och jämna matcher i den här kvartsfinalserien. Nyckelspelare i Södertelge är deras tre utlandsproffs Some Enock, Sam Taylor-Parks och Nedeljko Radivic.

Hale truppen i Habo Wolley är redo för spel och taggade på att äntligen vara framme vid säsongens mål, slutspelet. Laget genomför sin sista träning innan avresa på fredagskvällen och har även en lättare träning inbokad på förmiddagen uppe i Södertelge på lördagsförmiddagen innan det är dags för drabbning.

Matchen sänds som vanligt på volleytv.se 

Returen spelas söndag 21 mars kl. 16.00 i Habo Sporthall och en eventuell tredje och avgörande match spelas onsdag 23 mars kl. 19.00, även den i Habo Sporthall.