Dags för U17-SM i Göteborg

Nu är det dags för U17-SM och Habo åker dit med ett väldigt blandat lag. Ett lag bestående av fyra stycken 98:or och kompletteras sedan av ytterligare fyra stycken 01:or.

Denna lagsammansätting är ny för året och killarnar har spelat U17-kvalet tillsammans samt ett div 3 sammandrag. Vi har även haft ett antal träningar nu inför helgen.

Laget förlitar sig framförallt på de rutinerade vänsterspikerna Abudy Sultan och Karl Junelind men alla 98:or blir tvugna ta ett stort ansvar vilket de är beredda att göra. 01:orna gör sitt första SM inom 6-mannavolleybollen och det kommer bli spännande och se hur de kan hantera situationen, min gissning är alldeles utmärkt.

 

Habo har hamnat i grupp med Gotland och Lund. På förhand är Lund en svår motståndare men vi hoppas kunna göra bra motstånd mot både dem och Gotland.

 

Jag, Jens Persson, och Simon Forzelius ser med tillförsikt på en helg med massa kul volleyboll och att få se alla spelare utvecklas precis så mycket som man alltid gör nr man spelar turnering, i synnerhet när det gäller SM.

 

Resultaten kommer läggas upp på hemsidan under helgen och vi hoppas kunna uppdatera löpande.

 

Laget består av Abudy Sultan, Karl Junelind, Yasir Omar, Marcus Perhamn, Filip Bratic, Joel Svanberg, Oliver Eiderhed och William Wymark. Tränarstaben består i helgen av Simon Forzelius, Jens Persson och Magnus Perhamn.

 

/Jens Persson