Dags för Ungdoms-SM

Helgen 4-5 september är det dags för Ungdoms-SM i volleyboll i Idrottshuset i Jönköping. Det är den första ungdomstävlingen i svensk volleyboll sedan coronapandemin satte stopp för inomhusidrotter för 18 månader sedan! 

Habo Wolley deltar med två pojklag och ett flicklag och KFUM Jönköping deltar med ett pojklag och ett flicklag. Det finns goda förhoppningar om framskjutna placeringar för bägge föreningarna.

Ungdoms-SM arrangeras gemensamt av Habo Wolley och KFUM Jönköping och totalt deltar 52 lag i helgens SM-slutspel. 187 matcher ska spelas på 12 planer i fyra hallar under två dagar och vi har hjälp av 90 funktionärer, så det kommer att bli en intensiv helg i Idrottshuset.

Spelschema för helgen hittar du här (klicka här)

Under helgen vidtas givetvis mängder av olika åtgärder för att minimera risk för smittspridning. Bland annat tillåter vi ingen publik alls i Idrottshuset under helgen, utan det är endast spelare, ledare och funktionärer som får komma in. Istället arbetar vi på att få till streaming från så många planer som möjligt under helgen.

Vi ser verkligen fram emot detta och för ungdomarna är det som julafton att äntligen få tävla igen!

Länkar för deltagande lag och funktionärer: www.habowolley.se/usm