Derby mot Floby på lördag

Nu på lördag är det dags att bege sig västerut för att möta lokalkonkurrenten Floby VK. Det blir en tuff och viktig match mot ett lag som ligger före oss i tabellen. 

Floby startade hösten starkt, mycket tack vare sina tre utlandsproffs. Förutom 208 cm australiensaren Matthew Aubrey som är lagets riktiga poängmaskin så förfogar de över senegalesen Serigne Fall på centerpoisitionen och amerikanen Dalen Instenes på vänsterkanten. Dessa tre spelare är helt klart de mest tongivande i Flobylaget den här säsongen.

Habo spelar med ett härligt självförtroende efter fyra raka trepoängare och laget blir mer och mer trygga i sitt spel. I Habo är det många spelare från olika positioner som tar poäng och laget är laddade för att ta sig an en ny utmaning på lördag i klassiska volleybollnästet Floby Sporthall. James Jackson var lyckosam senaste matchen och blir viktig även mot Floby (se bilden).

Kom till sporthallen i Floby och heja fram vårt Habolag på lördag klockan 15:00 eller bänka dig framför www.volleytv.se!

OBS! Glöm inte Vaccinpasset som krävs från och med nu för att komma in på Elitseriematcherna ör alla som inte är spelare, ledare eller funktionärer. OBS!

Aktuell tabell (klicka här)

 

Intervjuer efter match
Huvudtränare Andrew McWilliam, 0737-519228
Spelare Algot Danielsson, 076-313 31 48
Spelare Hugo Morency, 0708-748287

Foto: Torbjörn Gemhed