Devren Dear ska bli Habos nya poängkung

Devren Dear är mannen som ska ta över högerpositionen efter förra årets poängkung Roy Powell. Efter fem år på toppuniversitetet Manitoba Bisons ska Dear nu göra sitt första utlandsäventyr. Handplockad av spelande tränare Jackson Maris har ledningen stora förväntningar på den hårdslående kanadensaren. 

Efter att både Jakob Molin och Linus Ekstrand aviserat att de lämnar Habo Wolley för andra utmaningar insåg ledningen att man behövde ha mycket anfallskraft på högerkanten. Maris föreslog snabbt Devren Dear och efter visst förhandlande kan vi nu presentera en mycket intressant spelare inför kommande säsong. Dear själv säger följande om sitt nya karriärsteg:

-Jag ser verkligen fram emot att äntligen få spela volleyboll på professionell nivå. Jag hoppas kunna bidra med mycket kraft i anfallsspelet och en vinnarmentalitet. Det ska även bli intressant att se hur mycket jag kan utvecklas, framförallt i ledarskapet på och utanför banan. Ända sedan jag gjorde ett stort arbete om Sverige i årskurs sex har det dessutom varit lite av ett drömresmål, så det ska bli riktigt roligt att spendera ett helt år här!
Coach Jackson Maris är såklart nöjd att ha fått sin drömvärvning:
-Devren stod högst upp på min önskelista av möjliga spelare, så jag är mycket glad att han och klubben kunde komma överens. I honom får vi en stabil poängplockare som kan leda laget till stora framgångar.
Dear ansluter till laget i månadsskiftet augusti/september, tillsammans med ytterligare en import som presenteras inom kort.