Distriktscup för tjejerna i Falköping

Under lördagen spelades en distriktsturnering för U16/18-tjejer i Falköping. Habo Wolley deltog med två lag med tjejer födda 2003-2007. 

Sex lag var med på cupen, Kungälv, Falköping, KFUM Göteborg (två lag) och Habo Wolley (två lag). För våra Habotjejer var detta en riktigt bra träningsdag då vi fick spela hela tio set under dagen och träna på att spela med tvåpassarsystem. Detta klarade vi av på ett riktigt bra sätt även om det är mycket nytt att ta in.

Habo vit var det av våra lag som lyckades allra bäst och vann de flesta matcherna under dagen. Åtta vunna set och två förlorade innebar en seger i cupen. Habo röd hade lite svårare att avgöra bollarna och förlorade nio av tio set och slutade på en sista plats. 

En heldag i Frejahallen i Falköping med massor av erfarenheter att ta med oss inför vårens fortsatta träningar. En riktigt bra dag för tjejerna! 

Habo Vit; Emelina Nilenfjord, Nellie Ytterström, Ebba Eiderhed, Cornelia  Bohman, Saga Almfors, Moa Liljegren och Miriam Madestam. Coacher: Alma Hellström och Thomas Ytterström.

Habo Röd: Anna Ottosson, Lisa Göthberg, Rebecca Madestam, Alicia Wigardtsson, Ida Lindgren, Julia Larsson, Tyra Danielsson. Coacher: Kenny Wigardtsson och Jens Ottosson.