Dubbelt Axel och en Filip vinnare i Tävlingsperiod 1 i Habo Challenge

Habo Challenge första tävlingsperiod är slut och grupperna har spelat ett helt gäng jämna och roliga matcher.

Tävlingskonceptet med att man från tävlingsperiod till tävlingsperiod delas i jämna grupper och får möta spelare som man kanske inte vanligtvis spelat med och mot började mycket bra och de spelare som deltagit har tyckt det varit mycket roligt. Många spelar givetvis mycket matcher även utan Habo Challenge men de uppskattade den extra allvarlighet som kom med att det blev riktiga matcher. Vi hoppas att kommande tävlingsperioder kan vara lika roliga och att detta växer.

Under första perioden avgjordes 3 grupper, eller stränder som de kallas. Här presenterar vi vinnaren på varje strand.


 

Copacabana

De som gjorde upp om vinsten på denna ärofyllda strand var Jens Persson, Filip Bratic, Alexander Bratic och William Wymark. Efter jämna och kul matcher stod Filip Bratic som vinnare

Bondi Beach

Här hade vi en 5-grupp, en grupp som spelar en stor mängd matcher till 11. Einar Andersson, David Perhamn, Isak Joelsson och Axel Cederqvist deltog på denna strand. Efter matcherna var det Axel Cederqvist som stod som segrare.

Manhattan Beach

På Manhattan deltog följande beachvolleybollspelare; Jacob Perhamn, Maja Törnström, Nellie Karlsson och Axel Almfors. Axel Almfors stod som vinnare på denna strand.

Tävlingsperiod 2 har även den spelats färdigt, här avgjordes det 4 grupper under veckan som gått. Resultat från dessa grupper kommer inom kort.

För er som vill anmäla er till Tävlingsperiod 3 går det att göra här.