Dubbla matcher för Elitlaget i helgen!

Den här helgen spelar vårt elitlaget dubbla matcher och det är viktiga poäng som står på spel inför fortsättningen av Elitserien. Vi hoppas att Caleb Konrad och hans mannar ska ta hem några värdefulla segrar i helgen! 
 
Vingåker hemma på lördag
Vingåker är ett lag som har spelat tre femsets matcher hittills under säsongen. Habo har spelat många jämna matcher mot Vingåker genom åren och det brukar ofta bli spännande. Vingåker är ett krigar lag som aldrig ger upp. Habo får bland annat se upp för Albin Eriksson och Haralds Regza som producerar mycket poäng åt sitt lag.
 
Hur är läget med vårt lag? Morris hälsar att inte alls var nöjd med lagets insats mot Örkelljunga senast, men att träningarna under veckan har sett bra ut. Torsdagens träning bestod av en hel del matchspel och det var hög nivå på spelet och lite misstag. Mathias tror att det kan bli en jämn match mot Vingåker på lördag, så kom till sporthallen på lördag för att beskåda denna match. Matchstart kl. 16.00!
 
RIG Falköping på bortaplan på söndag
På söndag är det match mot gymnasiekillarna i Falköping. Det är som alltid att det är det lag som förbättras mest under säsongen. På RIG så finns det ett flertal Habokillar och senast var det hela fyra Habo produkter på plan (Filip Bratic, Einar Andersson, Hugo Morency och Theodor Grahn).
En kille som har imponerat hittills under säsongen i RIG är Hampus Ekstrand som går första året på RIG och gör mycket poäng. Redaktionen föreslår en resa till Falköping, för att se RIG Falköping möta Habo på söndagen klockan 17.00.
 
Vi önskar Habo all lycka i helgen och vi hoppas att vårt lag nu inkasserar värdefulla poäng i helgen!