Dubbla matcher i helgen

Nu är vi inne på upploppet av årets grundserie i Elitserien för säsongen 2021-2022. Habo Wolley spelar dubbla matcher i helgen. På lördagen gästar Södertelge VBK Habo Sporthall och på söndagen åker vi till Lund.

Habo spelar hemma i Habo Sporthall på lördag kl. 17.00 mot Södertälje som har haft det lite tuffare i år jämfört med de senaste åren. Habo vann på bortaplan mot Södertälje och siktar givetvis på att ta hem en ny seger. I Habo har vi haft lite skadeproblem i truppen under veckan och i dagsläget vet vi inte vilka spelare som inte är tillgängliga för spel. Viktigt att Habo kan hålla ihop sin servemottagning för då smäller det i mitten. Välkomna till sporthallen kl 17.00 på lördag för att heja fram våra Habokillar.

På söndag så är det dags för Habo Wolleys sista bortamatch i grundserien och laget åker till Lund. Lund har en bra trupp, men har inte heller haft en lyckad säsong. Landslagsstjärnan August Borna finns nu åter tillgänglig för Lund efter att ha varit i Italien hela hösten. Han har en mycket bra serve och är mycket vasst anfall. Vi önskar Habo lycka till i Lund och matchen börjar kl 17:00 på söndag.

Klyschan att ”ta en match i taget” gäller nu och vi är inställda på tuffa matcher. Det är två vassa lag vi möter i helgen och det gäller att vi har fullt fokus på uppgiften för att kunna segra!