Dubbla segrar för damlaget i Degerfors

Damlaget åkte till Degerfors på söndagen för dubbla matcher och kunde åka hem med två segrar!

Vi i damlaget har idag spelar två matcher i Degerfors. Den första mot Degerfors och andra mot Lindeberg. Vi startade dagen med att vinna första sett, under det andra settet var det jämt men Degerfors drog ifrån mot slutet och tog hem det andra settet. I och med att att vi spela lite ojämnt och hade lite för lite energi förlora vi även tredje settet. Sedan i fjärde settet fick vi tillbaka energin och med hjälp av Almas serveserie vann vi settet stort. Även sista setet vann vi. Poängen blev tillslut, 3-2 (25-11, 22-25, 22-25, 25-12, 15-8)

Andra matchen kände vi att det var ett hårdare motstånd men det gjorde bara att vi kämpade mer och spelade mycket bättre. Första settet var oerhört jämt, men efter åtta matchbollar, största del till Lindesberg förlorade vi settet. Även andra settet var jämt men vi tog hem det. Likaså med de resterande två settet som vi hade en ledning genom hela, vann vi. Slutsiffrorna blev 3-1 (31-33, 25-18, 25-18, 25-18)

Överlag spelade vi bra idag, och hade flera långa serveserier. Sista matchen var även en av de bästa vi spelat, en extra cred till bänken som hela tiden höll uppe energin. Nästa match spelar vi 23:e januari på bortaplan i Bjärke.