Elitlaget reser till västkusten

Efter några hemmamatcher i följd är det nu dags att ge sig ut på vägarna igen för elitlaget. Ikväll väntar en härlig utmaning när vi tar oss an Falkenberg på bortaplan. Kvällens motståndare huserar för tillfället på andra plats i serien, två poäng bakom vår senast motståndare Hylte/Halmstad, men med en match mindre spelad.

Falkenberg är ett lag med kvalitet på de flesta positioner och passare Dardan har många bra anfallsalternativ att välja på. Ofta hittar han dessutom sina centrar från svåra lägen vilket gör det jobbigt för motståndarblocket som får svårare att prioritera i blockspelet.

Ska vi lyckas komma ifrån västkustens pärla med poäng ikväll gäller det att vi hittar samma trygghet i vår egen sideout som vi har haft de senaste matcherna, samtidigt som vi får bättre press på vår egen serve. Gör vi det tror jag att vi kommer att ge Falkenberg en rejäl match och jag ser fram emot bra volleyboll ikväll. Senast vi mötte dem, på hemmaplan, kom vi inte upp i nivå och jag hoppas att vi tar revansch på oss själva idag.

Som vanligt blir det också spännande att se vem som går segrande ur den hårda coachmatchen mellan undertecknad och Mr Aparicio.

Matchen spelas kl. 19.00 i Falkhallen i Falkenberg.

/Coach Lillis