Elitlaget tar emot Södertelge

När det gäller som mest, då är idrott som absolut bäst. På söndag får vi möjligheten att spela en väldigt betydelsefull match mot Södertelge på hemmaplan. Vinner vi är vi klara för slutspel samtidigt som de blir klara för kval, vinner de så sätter det oss i en svår situation då vi måste vinna minst en, kanske båda, av våra två sista matcher som båda spelas på bortaplan, mot Hylte och Sollentuna. Detta är matcherna man som spelare och ledare lever för, det är då det är som mest intensivt, nervöst, känsloladdad, roligt!

Laget vi möter har haft en prövande säsong, de kom in i densamma med stora förväntningar på sig men har haft svårt att leva upp till dem. Dock är det ett lag som besitter kvalité, med centern Luke Sim och på söndag kanske framförallt lagets själ och hjärta, Hampus Randén, som de svåraste spelarna att kontrollera. Jag räknar också med att möta ett lag som spelar med desperation och det är alltid en stor utmaning att lyckas matcha.

För vår egen del gäller det att vi hittar tillbaka till vår trygga sideout som vi inte lyckades med senast mot Örkelljunga, gör vi det har vi kommit en bra bit på väg. Dessutom förväntar jag mig att vi presterar betydligt bättre i block- och försvarsspel än vi har gjort de senaste två matcherna. Lyckas vi få ihop dessa bitar är jag övertygad om att vi kommer att ha en riktigt rolig söndagseftermiddag.

Kom och upplev matchen med oss, och framförallt ge oss ert stöd, vi kommer att behöva det!

Matchen spelas i Habo Sporthall klockan 16.00 på söndag. Väl mött där!

/Coach Lillis