Elitseriematch till stöd för musikhjälpen

Under fredagskvällen startar Habo Wolley firandet av sitt 30-årsjubileum med elitseriematch mot topplaget Hylte/Halmstad. Habo har förlorat de två tidigare mötena med Hylte i raka set, men målet är naturligtvis att den fem matcher långa segersviten ska förlängas.

Hylte halmstad gick igår ut med att de skickat hem sin högerspiker Gabriel Neves på grund av skada, dock har de en fullgod ersättare i Joakim Lindbom som verkligen visat framfötterna när han fått chansen denna säsong. I Habo är Kenneth Rooney fortsatt skadad, men laget visade mot Örkelljunga att de är att räkna med även utan honom. I övrigt verkar båda lagens trupper intakta och vi kan med säkerhet se fram emot en spännande batalj i Habo Sporthall.

Matchen kommer att ha fritt inträde. Istället uppmanas åskådarna att skänka pengar till musikhjälpen som i år tar fighten mot barnsexhandel. Förutom det frivilliga ”inträdet” kommer även elitlaget och styrelsen skänka totalt 20kr per åskådare. Idag finns alltså verkligen chansen att förena nytta med nöje, genom att gå på volleyboll.

Vi uppmanar såklart även de som inte kan komma och stötta våra rödvita hjältar att ändå skänka en slant till musikhjälpen. Hur man bidrar finns att läsa här

Habo Wolley vs. Hylte Halmstad
Fredag 15 december 19.00
Habo Sporthall