En fin julklapp för alla beachvolleyälskare!

Inför sommaren 2020 kan vi idag avslöja att vår fina beachvolleyanläggning, Habo Energi Beach Arena växer från sex till åtta planer! 

Habo Wolleys beachvolleyverksamhet har sedan den nya anläggningen som invigdes 2014 vuxit enormt mycket. Intresset för beachvolley i Habo är väldigt stort, inte bara från klubbens medlemmar utan även från spontanidrottare. Den föregående byggnationen innebar att vi gick från tre till sex planer och nu blir det istället hela åtta planer lagom till beachvolleysommaren 2020.

Åtta beachvolleyplaner innebär att vi har möjlighet att expandera vår redan stora beachvolleyskola veckan efter midsommar och att vi även kan arrangera fler större tävlingar då det ibland krävs åtta planer. Det blir också mindre trångt på anläggningen, vilket möjliggör för fler att träna parallellt och även att möjligheten till spontanspel ökar. Det här blir toppen!

Utbyggnadsprojektet möjliggörs med hjälp av anläggningsstöd från Smålandsidrotten och ett gott samarbete med Habo kommun. Flera lokala entreprenörer bidrar också i projektet.

Vi räknar med att projektet ska vara klart lagom till beachvolleysäsongen som startar i början av maj. 

Frågor om utbyggnadsprojektet?

Jens Ottosson, 0708-986606

Foto: Torbjörn Gemhed

Habo Energi Beach Arena från luften (foto: Torbjörn Gemhed)