En härlig beachvolleyhelg på Habo Master!

Habo Master blev precis den premiärturnering som man kan hoppas på för Swedish Beach Tour. Strålande sol, rejäl värme, alla de bästa lagen på plats och riktigt bra beachvolley i den djupa sanden på Habo Energi Beach Arena!

Sveriges 16 bästa lag både på herr- och damsidan kom till spel, sånär som på något enstaka lag. Det innebar riktigt bra beachvolley och publikfriande spel. Vi gratulerar tvillingarna Sanna och Tina Thurin samt Martin Appelgren och Alexander Herrmann som segrare på årets första deltävling på touren.

Hela helgen sändes alla matcher från alla fyra planerna på Volleykanalen. Det gjorde att alla beachvolleyintresserade runtom i landet kunde följa turneringen, trots att vi inte kunde ta emot någon publik.

Media har rapporterat flitigt från helgen:

Vi har haft en mycket god stöttning av flera lokala samarbetspartners, utan vilka det här eventet aldrig hade kunnat genomföras: Habo kommun, Habo Energi, Brogårdsand, FC Event, Tosito, Fagerhult. Dessutom vill vi tacka Svenska Volleyevent AB för förtroendet och ett mycket gott samarbete.

Helgen blev en succé mycket tack vare de fantastiska funktionärerna. Vi var ungefär 70 personer som hjälptes åt med allt från att rigga anläggningen för spela på denna fyrstjärniga premiärtävling, sköta banorna med linjer, krattning av sand och näthöjning/sänkning, protokoll, tömning, speaker, DJ, kiosk, matservering m.m. Grymt bra jobbat alla funktionärer!

Vi är nöjda med Habo Master för den här gången och räknar med att komma tillbaka igen nästa år med ett ännu bättre arrangemang!