En härlig helg i Kungälv

Nya framgångar för Habo Wolley på årets upplaga av den stora ungdomsturneringen Trekungaslaget i Kungälv som avgjordes i helgen.

Vi åkte dit med tolv lag från klubben och alla gjorde bra ifrån sig. Tre lag vann sina klasser, ett lag tog hem silver och två lag brons!

Resultat

Alla resultat från alla klasser hittar du här: http://www.profixio.com/matches/trekungaslaget-2015/l 

 

Obesegrade genom hela turneringen i Level 4!

Obesegrade genom hela turneringen i Level 4!

Level 4

Vi deltog med två lag i Level 4 och bägge lagen gjorde riktigt fina insatser. Det ena laget vann alla sina matcher och det andra laget kom trea i finalspelet.

Till kommande cuper hoppas vi att många fler av kompisarna i klubbens största träningsgrupp med PF05-06 följer med på cuperna.

 

 

IMG_1957

Guldmedaljörer är vi allihopa!

 

 

Level 5 blågrön mixad klass

Här deltog vi med ett lag som gjorde en riktigt bra turnering där de till sist tog hem guldmedaljen. Riktigt roligt att finalen spelades inför en stor hejaklack.

Level 5 rödsvart mixad klass

Här deltog vi också med ett lag med flera spelare som är ganska nytillkomna till sporten. Det här laget gjorde stor framsteg under helgen och vann B-slutspelet i stor stil.

Fantastisk insats av tjejerna o Level 6!

Fantastisk insats av tjejerna o Level 6!

 

 

Level 6 flickor

Här deltog vi med två lag och bägge lagen gjorde riktigt bra insatser under helgen. Det ena laget tog hem bronsmedaljen och det andra laget slutade på en 11:e plats.

Flera av tjejerna har inte spelat volleyboll mer än ett år och visade i helgen upp ett riktigt bra spel. Imponerande insats!

Silverlaget i Level 6 - gav sig först i skiljeset i finalen!

Silverlaget i Level 6 – gav sig först i skiljeset i finalen!

 

 

Level 6 mixad klass

Här deltog vi med hela fyra jämna lag från P02-04-gruppen som kämpade på bra under hela helgen.

Ett av lagen gick hela vägen till final där de förlorade i skiljeset, men ett silver kammade de hem.

De andra Habolagen slutade på 7:e, 9:e och 10:e plats och gjorde också en riktigt vass insats  i helgen.

Guldlaget i P16

Guldlaget i P16

 

P16

Här deltog vi med ett lag som gjorde en riktigt bra sistadag på turneringen och vann både semifinal och final i stor stil.

Finalen blev en riktig publikmatch där alla klubbens lag var på plats för att heja fram till seger. Efter matchen rusade kompisarna från de övriga lagen in och jublade med segerlaget – något som har blivit en rolig tradition.

F18

Här deltog vi med ett lag som gjorde en stark turnering genom att ta sig till A-slutspel och där laget till sist knep en meriterande 9.e plats. Alla tjejerna i laget kan spela i den här klassen även nästa säsong, så en nionde plats är riktigt starkt.

Sammantaget så har vi alla haft en fantastisk helg som stärker lag- och klubbgemenskapen på ett fantastiskt sätt. Vi har lärt oss mycket och vet nu vad vi behöver arbeta vidare på för att utvecklas framöver.

skrivet av Jens Ottosson