Enkla sätt att stödja Habo Wolley!

Det finns flera enkla sätt att stödja Habo Wolley som vi gärna uppmuntrar alla medlemmar att göra. Det behöver inte ens kosta dig något!

För att bedriva en bra verksamhet så behöver vi intäkter – ta dig lite tid att registera dig för några av de här sakerna i helgen! 

Spela via Svenska Spel

Vår förening samarbetar med Svenska Spel (som övriga idrottsrörelsen). Det innebär att varje gång du spelar via Gräsroten så får föreningen en del av din insats, dvs såvida du har valt att stödja Habo Wolley. Du kan alltså spela på Oddset, Stryktipset, Lotto, Keno eller Triss och välja att stödja klubben utan att det kostar dig något extra. Klicka här för att registrera dig

Handla på Internet & stöd klubben utan kostnad!

Är du van att göra dina inköp på internet och vet att det fungerar. Då ska du fortsätta med det, men göra det via Sponsorhusets portal. De har bara beprövade leverantörer och säkra sajter. Du kan handla som du brukar göra från många av de stora och välkända internetbutikerna så som Tradera, CDON, Inkclub, Scandic, Lensway, Gymgrossisten, Hotels.com mfl. Priset är det samma men ett belopp på ditt köp tillfaller Habo Wolley utan att det kostar dig en enda krona extra. Du kan välja vilken av klubbens träningsgrupper du vill stödja när du handlar och du får även en egen kickback på allt du handlar! 

Prenumerera på toapapper & hushållspapper!

Stöd föreningen genom att teckna dig för en prenumeration på toalett- & hushållspapper med leverans vid två tillfällen/år. Serla Maxi Miljömärkt kvalitetspapper; Svensktillverkat, Extra mycket på varje rulle, Prisvärt. Mer info och beställning här. Det går även att sälja in detta till en granne eller två vilket många gör!
Även här kan du välja att rikta en del av förtjänsten som klubben gör till en träningsgrupp som du själv väljer.

Teckna Familjemedlemsskap!

Välj att bli medlemmar i Habo Wolley – hela familjen. Det kostar 800 kronor att tacka familjemedlemsskap och då stöder du klubben samtidigt som ni får ett antal förmåner som medlemmar, exempelvis reducerat pris på entré till Elitseriematcher och erbjudanden från klubbens sponsorer, som exempelvis Base Sport på Klubbdagen och träningskort på Nordic Wellness!

Bli en sponsor till Habo Wolley!

Om du är företagare eller tror att ditt företag kan vara intresserade av att synas tillsammans med Habo Wolley i ett positivt sammanhang så finns det alla möjligheter att vara med som en samarbetspartner till klubben.
Hör av dig till Jens Ottosson, 0708-986606, info@habowolley.se om du är intresserad eller om du har tips på en potentiell sponsor!